Logo magazínu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

1/32
Prohlédnout znovu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

Jak kvalitní jsou vepřové konzervy z obchodů? | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě Premium | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Česká chuťovka | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Premium Rekord | Karel Kopáč
Vepřové ve vlastní šťávě, Rekord | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Chuťovka, vepřové ve vlastní šťávě | Karel Kopáč

Švagrová Hezuckého (†55) a její zpověď: Dojemný slib do nebe!

Obří letecký obchod: Majitele Smartwings koupí Turci!

Vražda na ulici v Brně: Útočník pobodal ženu, zemřela!

Kerstin umrzla pod vrcholem Grossglockneru: Přítel čelí obvinění ze zabití

Šéfka McDonald’s v Hráčích: Míříme do menších měst! Až 200 poboček za 5 let. A co zdražování?

Olympijský medailista Alexander Choupenitch: Nová slavná láska!