Želé i polévky z »tekutého chleba«: „S pivem se dá uvařit všechno,“ říká šéfkuchař karlínského pivovaru Jiří (34)
9
/
23
Prohlédnout znovu
Želé i polévky z »tekutého chleba«: „S pivem se dá uvařit všechno,“ říká šéfkuchař karlínského pivovaru Jiří (34)
Jiří Dobš je šéfkuchařem restaurace minipivovaru Pivo Karlín. Zlatavý mok využívá do přípravy řady pokrmů - i těch sladkých.
|
Karel Kopáč, Pivo Karlín
Pivo Karlín je neveliký moderní minipivovar, který se "schovává" v kancelářské budově Butterfly Karlín.
|
Karel Kopáč
Coby šéfkuchař , který vymýšlí skladbu jídel i jejich recepty, musí mít Jiří perfektní přehled o chuti navařených piv. Ty totiž často do svých jídel využívá.
|
Karel Kopáč
Pivo Karlín disponuje standardním sortimentem piv, které přijdou k chuti nejen za parných dní. Kromě klasické jedenáctky či dvanáctky zde sládek vaří také černé pivo, IPU i sezónní speciály - například kopřivové.
|
Karel Kopáč
Design podniku Pivo Karlín vychází z prasečího rypáku. Poukazuje to především na to, že se zde vaří především vepřové, a ne ledajaké. Jiří Dobš se svým kuchařským týmem pracují s plemenem mangalica, které je původně z Maďarska.
|
Karel Kopáč
Pivo Karlín je neveliký minipivovar, jehož součástí je jak restaurace s charakteristickou kuchyní, tak i řeznictví.
|
Karel Kopáč
Jiří Dobš se stará o poctivé (nejen) masité pokrmy v restauraci karlínského minipivovaru Pivo Karlín. Vyjma vlastního piva přitom využívá i maso z řeznictví, které je součástí celého podniku.
|
Karel Kopáč
Jiří Dobš ve své kuchyni preferuje zejména vepřové maso. Kromě maďarského plemene mangalica využívá také odrůdy iberico, které pochází přímo ze Španělska.
|
Karel Kopáč
Podle Jiřího lze s pivem vařit prakticky cokoliv. Pivo lze využívat například do těsta bulek k hamburgerům...
|
Pivo Karlín
... ale také i na dezerty. Z piva třeba Jiří vytváří sladké pěny...
|
Pivo Karlín
... do strouhanky, ve které obaluje sýry nebo řízky zase přidává mláto, které osmaženému obalu dodá nezaměnitelnou chuť, konzistenci i křupavost.
|
Pivo Karlín
K dobrému masitému jídlu patří i pořádné pivo.
|
Karel Kopáč
Coby šéfkuchař , který vymýšlí skladbu jídel i jejich recepty, musí mít Jiří perfektní přehled o chuti navařených piv. Ty totiž často do svých jídel využívá.
|
Karel Kopáč
Do práce sládkovi Jiří nehovoří. Spíše se spolu ale domlouvají nad nejrůznějšími kombinacemi pití a jídel, aby nabídka v denních menu šla ruku v ruce s nabídkou piv.
|
Karel Kopáč
K dobrému masitému jídlu patří i pořádné pivo.
|
Karel Kopáč
I ve sladké kuchyni najde Jiří pro pivo využití.
|
Pivo Karlín
K lahodným pokrmům patří i lahodná piva. V Pivo Karlín není nouzi ani o jedno.
|
Karel Kopáč
Pivo Karlín je neveliký moderní minipivovar, který se "schovává" v kancelářské budově Butterfly Karlín.
|
Karel Kopáč
Pivo Karlín disponuje standardním sortimentem piv, které přijdou k chuti nejen za parných dní. Kromě klasické jedenáctky či dvanáctky zde sládek vaří také černé pivo, IPU i sezónní speciály - například kopřivové.
|
Karel Kopáč
Pivo Karlín je neveliký moderní minipivovar, který se "schovává" v kancelářské budově Butterfly Karlín.
|
Karel Kopáč
Nejčastěji se na jídelním lístku setkáte s vepřovým. To je podle Jiřího ostatně určitá speciálnost zdejší kuchyně, protože zde pracují jak s plemenem mangalica, tak i s odrůdou iberica.
|
Pivo Karlín
Do práce sládkovi Jiří nehovoří. Spíše se spolu ale domlouvají nad nejrůznějšími kombinacemi pití a jídel, aby nabídka v denních menu šla ruku v ruce s nabídkou piv.
|
Karel Kopáč
Do práce sládkovi Jiří nehovoří. Spíše se spolu ale domlouvají nad nejrůznějšími kombinacemi pití a jídel, aby nabídka v denních menu šla ruku v ruce s nabídkou piv.
|
Karel Kopáč
Student a jeho známkující učitel? Odborník na řeč těla odhalil, co prozradila schůzka Fialy a Bidena
Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze…
U Dublovic havaroval autobus s 38 předškoláky: Zranily se děti i učitelka!
Povodňová karma: Putinův starosta zaplaveného Orsku uklidil rodinu do Dubaje. Povodeň přišla i tam
Podcast: Michaela z Pod svícnem o znásilňované Aničce. Je to hrdinka, teď je v léčebně a potřebuje klid
Expert o útocích medvěda: Chce jen klid. Kdyby chtěl zabít, udělal by to za tři sekundy