Logo magazínu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

7/7
Prohlédnout znovu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu. | Markéta Malá
Na menu byly i šneci. | Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso. | Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost. | Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech. | Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem. | Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. | Markéta Malá

Vrchol japonské mise: Pavla přijal císař i premiér. A nečekané setkání a „pokec“ v češtině

Dáda po návratu z léčebny: Poprvé ve společnosti! S Aničkou »na srdci«

Rodina v bojnické zoo ohrozila skupinu opiček: Krmením je mohla zabít!

Vrah v Krči způsobil své oběti mnohačetná poranění včetně řezných ran! Už má želízka

Rodina chtěla při cestě z Polska přespat v hotelu: 11 tisíc za pročuranou matraci a špínu!

Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!