Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali
7
/
7
Prohlédnout znovu
Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali
Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu.
|
Markéta Malá
Na menu byly i šneci.
|
Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso.
|
Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost.
|
Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech.
|
Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem.
|
Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů.
|
Markéta Malá
Vrchol japonské mise: Pavla přijal císař i premiér. A nečekané setkání a „pokec“ v češtině
Dáda po návratu z léčebny: Poprvé ve společnosti! S Aničkou »na srdci«
Rodina v bojnické zoo ohrozila skupinu opiček: Krmením je mohla zabít!
Vrah v Krči způsobil své oběti mnohačetná poranění včetně řezných ran! Už má želízka
Rodina chtěla při cestě z Polska přespat v hotelu: 11 tisíc za pročuranou matraci a špínu!
Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!