Logo magazínu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

6/7
Prohlédnout znovu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu. | Markéta Malá
Na menu byly i šneci. | Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso. | Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost. | Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech. | Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem. | Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. | Markéta Malá

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu

Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!