Logo magazínu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

6/7
Prohlédnout znovu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu. | Markéta Malá
Na menu byly i šneci. | Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso. | Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost. | Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech. | Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem. | Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. | Markéta Malá

Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“

Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!

Trumpa dohání kauza Epstein: Fotky ukazují pedofila na jeho „svatbě století“. A k tomu svědectví bratra

Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše

Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!

Známá reportérka končí v extralize. Kluby si stěžovaly na její práci, zůstane u fotbalu