Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali
6
/
7
Prohlédnout znovu
Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali
Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu.
|
Markéta Malá
Na menu byly i šneci.
|
Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso.
|
Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost.
|
Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech.
|
Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem.
|
Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů.
|
Markéta Malá
Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci
Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery
Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu
Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih
Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!
Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!