Logo magazínu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

3/7
Prohlédnout znovu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu. | Markéta Malá
Na menu byly i šneci. | Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso. | Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost. | Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech. | Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem. | Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. | Markéta Malá

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trumpovy trapasy u krále Karla III.: Poplácávání i narážky na Harryho. Co pokazila Melania?

Kamčatku zasáhlo další silné zemětřesení: Úřady varují před tsunami v USA

Auto na Kroměřížsku se zřítilo z dálničního mostu: Řidič nehodu nepřežil

Policie našla v opuštěném autě dvě podchlazené a promočené děti: Po rodičích nebylo ani stopy!

Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál