Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
4
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci
Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery
Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu
Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih
Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!
Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!