Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
2
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Čech Jan (33) umírající na ALS bude otcem: Zrušil plánovanou eutanazii
Pohublý Bartoška po dlouhé době na veřejnosti: První slova o nemoci
Pomáhala opilému partnerovi zakleknout 19letou dívku. Trest? Žádný! Policistka nadále obléká uniformu
Panika v centru Londýna: Koně na útěku! Splašili se kavalerii, nabourali do aut a utekli na dálnici
Máma z Hluboké, které odebrali děti: Budu o ně bojovat, azyláky měly plno
19 let vězení! Viktor znásilnil v Plzni školačku (15) a chtěl ji zavraždit!