Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

2/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trumpovy trapasy u krále Karla III.: Poplácávání i narážky na Harryho. Co pokazila Melania?

Kamčatku zasáhlo další silné zemětřesení: Úřady varují před tsunami v USA

Auto na Kroměřížsku se zřítilo z dálničního mostu: Řidič nehodu nepřežil

Policie našla v opuštěném autě dvě podchlazené a promočené děti: Po rodičích nebylo ani stopy!

Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál