Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“
Trumpovy trapasy u krále Karla III.: Poplácávání i narážky na Harryho. Co pokazila Melania?
Kamčatku zasáhlo další silné zemětřesení: Úřady varují před tsunami v USA
Auto na Kroměřížsku se zřítilo z dálničního mostu: Řidič nehodu nepřežil
Policie našla v opuštěném autě dvě podchlazené a promočené děti: Po rodičích nebylo ani stopy!
Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál