Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
3
/
4
Prohlédnout znovu
Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa.
|
Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin.
|
Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík.
|
Košík.cz
Pavel Šilhánek
|
Košík.cz
Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost
Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!
Trump dal Putinovi ultimátum: Dohoda o konci války do 50 dní, jinak přijdou „brutální“ sankce
Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!
Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou
Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...