Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
3
/
4
Prohlédnout znovu
Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa.
|
Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin.
|
Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík.
|
Košík.cz
Pavel Šilhánek
|
Košík.cz
Vystoupil muž, který sbíral příspěvky na sítích: První slova Turka! Proč mluví o pomstě?
Zuzana Belohorcová (49) exkluzivně: Zpověď o konci pekla! O manželství s podnikatelem Hájkem
Gauner Radovan Krejčíř: Vyhrál spor s šéfem věznice v JAR. O co šlo?
Smrt matky Elišky (†20) zastřelené na FF: Expolicistu obviní z účasti na sebevraždě!
Horor v Zábřehu: Mladík (15) muži z ubytovny rozdupal hlavu! Oběť vybral náhodou
Zpověď Pekarové o snaze otěhotnět: „Musela jsem to uzavřít.“ Těžkých 10 let i vděk manželovi