Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
3
/
4
Prohlédnout znovu
Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa.
|
Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin.
|
Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík.
|
Košík.cz
Pavel Šilhánek
|
Košík.cz
Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!
Šťastná zpráva od Klausů: Dcera Klause ml. porodila! Holčička, nebo chlapeček?
Ekonom o Agrofertu: Babišova „kulišárna“? Překvapivá slova o Kypru i další pochybnosti
Máslo i za 27,90 Kč: Experti o příčinách zlevnění! Na trhu je i máslo z Polska, Německa či Irska
V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?
Hnus na vánočních trzích: Vandalové týrali oslíky