Logo magazínu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

3/4
Prohlédnout znovu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa. | Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin. | Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík. | Košík.cz
Pavel Šilhánek | Košík.cz

Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost

Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!

Trump dal Putinovi ultimátum: Dohoda o konci války do 50 dní, jinak přijdou „brutální“ sankce

Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!

Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou

Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...