Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
2
/
4
Prohlédnout znovu
Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa.
|
Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin.
|
Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík.
|
Košík.cz
Pavel Šilhánek
|
Košík.cz
Šokující rozuzlení neštěstí v Ohrobci: Utopil se František (†62), hvězda filmu z Varů!
Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!
Monika bez Babiše opět v Itálii: Splněný sen ve Veroně
Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc
Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!
Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!