Logo magazínu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

2/4
Prohlédnout znovu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa. | Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin. | Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík. | Košík.cz
Pavel Šilhánek | Košík.cz

Vystoupil muž, který sbíral příspěvky na sítích: První slova Turka! Proč mluví o pomstě?

Zuzana Belohorcová (49) exkluzivně: Zpověď o konci pekla! O manželství s podnikatelem Hájkem

Gauner Radovan Krejčíř: Vyhrál spor s šéfem věznice v JAR. O co šlo?

Smrt matky Elišky (†20) zastřelené na FF: Expolicistu obviní z účasti na sebevraždě!

Horor v Zábřehu: Mladík (15) muži z ubytovny rozdupal hlavu! Oběť vybral náhodou

Zpověď Pekarové o snaze otěhotnět: „Musela jsem to uzavřít.“ Těžkých 10 let i vděk manželovi