Logo magazínu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

1/4
Prohlédnout znovu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa. | Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin. | Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík. | Košík.cz
Pavel Šilhánek | Košík.cz

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

Šťastná zpráva od Klausů: Dcera Klause ml. porodila! Holčička, nebo chlapeček?

Ekonom o Agrofertu: Babišova „kulišárna“? Překvapivá slova o Kypru i další pochybnosti

Máslo i za 27,90 Kč: Experti o příčinách zlevnění! Na trhu je i máslo z Polska, Německa či Irska

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Hnus na vánočních trzích: Vandalové týrali oslíky