Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
8
/
8
Prohlédnout znovu
Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni.
|
Shutterstock.com
Máslo je zdravé.
|
Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá
|
Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit.
|
Blesk
máslo
|
iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu.
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí
|
profimedia.cz
Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“
Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!
Blesk zjišťoval, proč v mnoha velkých obchodech nejsou toalety: Potřebujete na záchod? Máte smůlu!
Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše
Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!
Veselky mistrů světa z Prahy: Druhá svatba po roce