Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
6
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Havlíček jako hudební fajnšmekr: Vadí mu Babišovy italské šlágry? A promluvil i o rodině
Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…
Martin Kuba vytáhl psa a nový podcast: Zaútočí na křeslo šéfa ODS? Připravuje si půdu, míní politolog
Ochladí se, na svátek bude i sněžit! Teploty klesnou až k -5°C, sledujte radar Blesku
Onemocněly rakovinou prsu, teď nafotily silné snímky: Nadechni se, zvládla jsi to!
Šeredová: Louis Buffon není protekční synáček. Česko si vybral sám, „ty vole“ už znal