Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Získejte mnoho zajímavých finančních úlev s Čepicí plnou slev

Vánoce
Vánoce  (Autor: Profimedia.cz, Blesk)
Autor: pej - 
14. prosince 2011
11:22

Pokud chcete na předvánočních nákupech ušetřit nějakou tu korunu a následně ji investovat do něčeho jiného, máme pro Vás jedinečnou příležitost. Deník Blesk a síť prodejen Billa se spojily za účelem poskytnutí opravdu velkých slev pro všechny nakupující, kteří čtou deník Blesk.

Jestliže patříte mezi ty, kterým přetéká o svátcích lednička a stůl všemožnými dobrotami, které k Vánocům neodmyslitelně patří, jistě Vás bude zajímat, jak lze za všechny tyto "nezbytnosti" ušetřit.

Deník Blesk a síť prodejen Billa se pro letošní vánoční čas spojily, aby lidem nabídly až 58% slevy na potraviny, alkohol či kosmetiku právě v předvánočním čase. K tomu, aby se Vaší peněžence dosti ulevilo, stačí udělat jen pár drobných úkonů, které Vás nijak nezdrží, pobavíte se při nich a především Vám ušetří penízky.

Jak postupovat k zisku čepice plné slev?

V pátek 16.prosince bude do Blesk magazínu ( samostatně neprodejná součást deníku Blesk) vložena vánoční čepice s logy deníku Blesk a potravinového řetězce Billa, tzv. ČEPICE PLNÁ SLEV, kterou budete zcela jistě potřebovat, pokud chcete využít výhodných slevových nabídek.

Následně bude každý den v termínu od 16. do 23.12. v Blesku otištěn jeden kupón s logem ČEPICE PLNÉ SLEV. Čtenář, který chce slevu uplatnit, vystřihne kupón a přijde s ním a vánoční čepicí na hlavě do jakékoliv prodejny Billa, kde může s danou slevou nakoupit.

Upozorňujeme, že jeden kupón se vztahuje na jeden výrobek!

POZOR! Můžete také soutěžit o 3 zájezdy za 45 000 korun

Aby toho pro Vás, milí čtenáři, nebylo málo, současně s touto akcí bude probíhat i soutěž o tři zájezdy podle vlastního výběru. K tomu, abyste byli zařazeni do soutěže, stačí jediné, vyfotit sebe, svou rodinu, přátele nebo domácího mazlíčka v ČEPICI PLNÉ SLEV.

Jak soutěžit?

1. Vyfotografujte své blízké nebo nechte vyfotit sami sebe s čepicí Billa. Důležité je,a by fotka byla co nevtipnější, vaší fantazii nic nebrání. Čím vtipnější bude, tím větší máte šanci zvítězit! Doporučená velikost fotografií je 1830 x 2151 px. Povolen je pouze formát jpeg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB.

2. Od 16. 12. najdete od 6:00 hod. na stránkách www.blesk/cepice.cz galerii, kde se zaregistrujete

3. Vytvoříte fotogalerii, do které můžete vložit maximálně 5 fotek. Ke každé fotografii přidejte vtipný titulek a popisek

4. Vložením fotek dáváte souhlas s pravidly soutěže

Průběh soutěže

1. Přihlásit do soutěže se můžete od 16. 12 2011 od 6:00 hod. Možnost přihlásit se končí 5. 1. 2012 ve 12:00 hod.

2. Od 6. 1. 2012 od 12:00 hod. do 13. 1. do 12:00 hod. bude probíhat internetové hlasování

3. Celkem 30 fotografií, které dostanou nejvíce hlasů při internetovém hlasování, postupuje do druhého kola

4. Od 16. 1. 2012 od 12:00 hod. do 23. 1. do 12:00 hod se uskuteční hlasování prostřednictvím SMS hlasů. První tři soutěžící, kteří získají nejvíce SMS hlasů, vyhrávají 3 zájezdy v celkové hodnotě 45 000 korun

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi