Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lukáš Konečný vs NEXT - kdo s koho?

Autor: zufk - 
7. listopadu 2011
00:00

Únor 2012, to je termín, který padl na posledních jednáních boxerských stájí. Koncem února se tak konečně dozvíme, kdo se stane profesionálním mistrem světa v boxu. NEXT, přední výrobce bezpečnostních dveří, se stal jedním ze sponzorů boxera Lukáše Konečného, aby mu poskytl zázemí v jeho životním zápase o titul mistra světa organizace WBO v lehké střední váhové kategorii.

Boxer Lukáš Konečný bude nakonec bojovat se Zaurbekem Bajsangurovem z Ruska. Místo samotného zápasu ještě nepadlo, ale ve hře je Moskva, Kyjev, Groznyj, ale i Brno, kde měl český boxer stanout v ringu už 30. září se Sergejem Dzinzirukem.

Konečný opět uzavřel s NEXTem dohodu a prodloužil si tak kontrakt až do dubna 2012. V současné době můžeme tohoto boxera vidět v podzimní kampani, kde je tváří této společnosti.

Video Next - Next
Video se připravuje ...

Při podpisu smlouvy si ze zvědavosti na vlastní kůži vyzkoušel neprostupnost bezpečnostní fólie, která byla nalepena na skle bezpečnostních dveří v showroomu NEXTu: „Být lupičem a narazit na dveře s touto fólií, budu hodně mrzutý a současně rád, že si zlomím jen zápěstí,“ prohlásil Konečný.

Video Next - Next
Video se připravuje ...

Tyto fólie jsou silné jen 3 desetiny milimetru a když už pachatel sklo rozbije, hrozí mu značné pořezání, jelikož se fólie chová tak trochu jako pavučina.

„Jednou se dokonce stal případ, kdy byl lupič tak vytrvalý, že si vysekal díru do skla, kterou mohl prolézt, ale uvízl v otvoru skla a nemohl tam ani zpět. Našli ho až majitelé nemovitosti, kteří jej předali policii a současně záchrance, protože málem vykrvácel,“ vypráví Jaroslav Pecka, obchodní ředitel NEXTu.

Komerční prezentace