Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

10 největších módních momentů roku 2008

Autor: INT, hlo - 
22. prosince 2008
13:00

Diskuze: Celebrity si v roce 2008 občas vyšly do společnosti ve skutečně originálních modelech. Některé v nich byly sexy, některé už byly přitažlivé o něco méně, posuďte sami a diskutujte pod článkem!

10. Sarah Jessica Parker: Carrie se žene k oltáři

266619:gallery:true:true

Scéna z celovečerního filmu Sex ve městě. Carrie v podání Sarah Jessicy Parker se žene k oltáři, za družičky jdou všechny její věrné kamarádky - Kim Catrall, Kristin Davis a Cynthia Nixon, každá v působivé originální róbě. Kdyby tušily, že jejich nadšení je zbytečné a Pan Božský si protentokrát Carrie nevezme!


9. Kate Winslet: Oblečená - neoblečená

266618:gallery:true:true

Kate Winslet se na obálce magazínu Vanity Fair předvedla jako chytrá horákyně. Zahalená pouze do světlého kabátu pózuje tak, že z jejích intimních partií čtenář neuvidí vůbec nic. Jaká škoda!


8. Victoria Beckham: Vysokánské boty bez podpatku

266617:gallery:true:true

Victoria Beckham je stylovější čím dál tím víc. Potvrdila to i s těmito botami na vysoké podešvi bez podpatku od návrháře Antonia Berardiho. Doplnila je šedými sexy šaty a černými latexovými legínami.


7. Madonna: Stále ve formě

Madonna Madonna | ČTK/AP

Popová královna Madonna na svém novém turné Sticky and Sweet překvapila nejen novými dráždivými kostýmy, ale především stále dobrou fyzičkou. Vydrží jí to až do 70?


6. Suri Cruise: Módní hvězdou ve dvou letech!

Suri Cruise Suri Cruise | ČTK/AP

Malá dcerka Katie Holmes a Toma Cruise Suri byla prohlášena za nejvlivnější batole světového showbyznysu. Její maminka je vyznavačkou módních trendů a podle toho obléká i svou dcerku. Ta si vyšla v bílém zimním kabátku a všichni z toho byli u vytržení...


5. Sarah Jessica Parker: Co mi to vyrostlo na hlavě?

Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker | AFP

Módní ikona Sarah Jessica Parker podruhé... Na londýnskou premiéru filmu Sex ve městě si oblékla zelenkavé šaty a k nim opravdu působivý klobouček.


4.David Beckham: Dívejte se mi do očí...

David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani. David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani. | Famous

Událostí ve světě módy je bezesporu i to, že se slavný fotbalista David Beckham nechal vyfotit pouze ve slipech. Značce Armani tak zvedl prodej prádla o 5000 %!


3. Britney Spears: Jsem krotitelka lvů

Britney Spears Britney Spears | AFP

Britney Spears si kostýmy pro turné, které má podpořit její nové album Circus, ´vypůjčila´ od své kamarádky Madonny. Sexy oblečky a klobouk, i Britney si teď hraje na krotitelku divé zvěře!


2. Kate Middleton: Pozor, jedu!

266635:gallery:true:true

Přítelkyně britského následníka trůnu price Williama si na projížďku na kolečkových bruslích vzala opravdu nevšední outfit à la 70. léta, který odhaluje její dokonalou postavu. Kam to jedeš, Kate, na koncert Abby?


1. Jim Carrey: Líbí se vám moje plavky?

266670:gallery:true:true

Komik Jim Carrey udal nový módní trend v oblasti plavek pro muže. Půjčil si totiž koupací úbor své partnerky. Inspiraci možná našel u svého hereckého kolegy Borata. Pokud si půjčí od přítelkyně i vzdušné šaty, máme se na co těšit...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi