Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tátu Nečase obviní stejně jako Nagyovou: Syna Ondru podporují kamarádi na Facebooku

Syna končícího premiéra Petra Nečase Ondřeje na Facebooku podporují kamarádi i veřejnost
Syna končícího premiéra Petra Nečase Ondřeje na Facebooku podporují kamarádi i veřejnost  (Autor: Blesk, Facebook)
Autor: psch - 
18. června 2013
18:59

Když vám tátu odvedou policisté a vyptávají se ho na choulostivé věci z jeho práce, jako je například románek s jeho kolegyní, není to nic příjemného. O to víc, když je táta dlouhou dobu předseda vlády a po onom románku a možném podílu na korupční aféře končí na postu premiéra.

Ještě před týdnem česká veřejnost netušila, na co se stovky policistů chystají a jaký rozruch na Úřadu vlády udělají. A netušil to pravděpodobně ani sám premiér Petr Nečas, natož jeho synové Tomáš s Ondřejem.

A právě syn Ondřej, který se na Facebooku k politické situaci sem tam vyjádří, ač svého tátu nechává bez komentáře, se může pyšnit dobrými kamarády, kterých není nikdy dostatek. Jeho profil a on sám se těší velké podpoře.

„Přeji hodně sil a pevné nervy, další věc, velice si vážím Vašeho otce, především za to, že odstoupil, klobouk dolů, i když mu asi nic jiného nezbylo a také schvaluji jeho odchod z politiky, vážím si toho, jak jsem ho neměla ráda, tak u mě stoupl na ceně,“ zní v jednom postu. A není jediný podobného charakteru.

rumovapalice ( 19. června 2013 09:57 )

nereaguj na takovýho debyla, nemá to cenu

savaroman ( 19. června 2013 09:55 )

 Rodiče si nevybíráme a synové za svého otce nemohou. I tak to nebudou mít jednoduché a podporu od přátel budou potřebovat.

merrylou212 ( 19. června 2013 09:15 )

to Itartas: zastáváte se zde Nečase-pořád ho vidím v televizi s těmi černo***níky,jak se narychlo podepisovaly ty církevní restituce, i když mohl do září počkat-jako by tu gilotinu už tušil.

merrylou212 ( 19. června 2013 08:58 )

to itartas: a co církevní restituce-tak narychlo podepsané, to se vám také líbí? Při auditu fy ERNEST/JANG znělo: 50% neprokázaných vlastníctví a ještě další chyby .

honza51 ( 19. června 2013 08:05 )

Díky za představení. Nevěděl jsem, že se jmenuješ "osel vypatlanej".

Zobrazit celou diskusi