Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svět luxusu Jany Nagyové: Utrácela u královny Pařížské!

Autor: Vera Renovica, mokk - 
17. června 2013
06:31

Pravá ruka premiéra Petra Nečase (48, ODS) už je v chládku. Než ale Jana Nagyová (48) putovala za mříže, uměla statisícové prémie od předsedy vlády pořádně roztočit. A cesta od módy vedla ke kmotrům!

Nagyovou svět luxusu velmi lákal, poctivě si proto budovala kontakty. U »královny Pařížské ulice« Tamary Kotvalové (49), majitelky několika obchodů v jedné z nejdražších ulic světa, si Nagyová objednala změnu image. Nečasova milenka se ráda chlubila, že nosí šaty od dalších hvězd českého showbyznysu – módních návrhářek Liběny Rochové (61) či Beaty Rajské (51). „Dělala jsem pro ni nějaké věci. Její dceři jsem šila kabát. Měly jsme profesionálně- -kamarádský vztah,“ řekla Rajská Blesku.

Za vším hledej Janouška

Vypadá to ale, že mít vazbu na Nagyovou je polibek smrti. Vyšetřovatelé totiž začali u kmotra Romana Janouška (44), skončili u premiérovy tajemnice a mezitím zavadili i o módní elitu! O co jde? Jména Kotvalové, a jejího partnera Romana Hajabáče (35) figurují v příkazu k nedávné domovní prohlídce Janouška, který má Blesk k dispozici.

Kotvalová na dotaz, jak dobře se s Janouškem zná, odpověděla: „Asi jako všichni v Praze. Na Pařížské se často pohyboval a nakupoval tam.“ Policie se ale domnívá, že mezi nimi může být mnohem silnější vazba.

Móda, byznys a Temelín

Policie předpokládala, že v Galerii Myšák, kde má Janoušek kancelář, nalezne »listiny a dokumenty« týkající se připravované dostavby elektrárny Temelín a jednání, která měl v této věci absolvovat Janoušek s ruským podnikatelem v energiích Vladimírem Ermakovem (49), či právě Kotvalovou a Hajabáčem…

Jaké byly obsahy těchto schůzek však Úřad pro odhalování organizovaného zločinu prozradit nechce. Vrchní státní zástupce v Olomouci Ivo Ištván, který má celý případ na starosti, v neděli nezvedal telefon...

Ermakov je mimo jiné předsedou Rusko-české smíšené obchodní komory, v níž je i společnost Kotvalové, a která vytváří příležitosti pro české firmy na ruském trhu. Je zároveň známo, že ruské firmy usilují o zakázku na dostavění Jaderné elektrárny Temelín.

monicakmonca ( 18. června 2013 19:46 )

Čest práci. Nedávno vznikla nová forma přivýdělku, jak pro ženy, tak pro pány. Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to naprosto super. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak toho využívám na maximum Píše o tom na Petrblog.wz.sk

mirkazam ( 17. června 2013 15:51 )

Na celou tu novodobou šlechtu pomalu dojde. Myslí si, že když mají prachy, že jsou něco extra. Ale noblesa a úroveň není bohudík o penězích.Je to jenom ubohý póvl !!!!

nico ( 17. června 2013 15:14 )

To, že je hodně shnilého v republice české, to jsme věděli všichni, ale že to měli takhle prošpikované, tomu se snad ani nedá věřit, několik desítek, nebo stovek gaunerů si rozporcovalo republiku a několik milionů lidí sice štěkalo, ale nekousalo, škoda, je mi z toho opravdu zle

franckajagrova ( 17. června 2013 13:30 )

Tyto rudé šaty jí blbka Františka ještě pochválila !

inocenta ( 17. června 2013 13:25 )

To je už konečná a národ by měl být v ulicích

Zobrazit celou diskusi