Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Afghánský žadatel o azyl znásilnil chlapce (4) na záchodě uprchlického centra v Německu

Afghánský migrant znásilnil čtyřletého chlapce na WC uprchlického centra.
Afghánský migrant znásilnil čtyřletého chlapce na WC uprchlického centra.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
17. srpna 2016
22:45

Zatáhl ho na WC a tam ho drsně orálně znásilnil! Dvaadvacetiletý migrant z Afghánistánu stanul u německého soudu, protože je obviněn ze zneužití teprve čtyřletého chlapečka v uprchlickém centru ve městě Boostedt. Chudák nebohé dítě…

U soudu zaznělo, že otec čtyřletého chlapečka z Iráku spatřil před záchodovou kabinkou boty svého syna. Hned vedle byl přitom pár bot pro dospělého. Když se zděšením přiběhl a začal zběsile klepat na dveře, všiml si, že má jeho dítě kalhoty dole.

Afghánec poté otevřel a vyděšenému otci řekl, že jenom jeho synovi pomáhal na toaletě s vykonáním potřeby. Rodič tomu nejdříve uvěřil. Jenže poté se syn svěřil mamince s tím, že ho muž na záchodě orálně znásilnil.

Navíc vyšlo najevo, že měl Afghánec komplice (29), který pochází ze stejné země jako on. Ten dokonce pohrozil s nožem v ruce bratrovi (8) znásilněného, ať se do ničeho neplete. Před záchodem držel hlídku, zda někdo nejde.

Migrant v Německu žádal o azyl. I když soud stále probíhá, lze už nyní pochybovat, že ho dostane. Znásilnění dětí uprchlíky v Německu i Rakousku přibývá. Nechvalně proslulý je případ iráckého migranta, který ve vídeňském bazénu znásilnil desetiletého chlapce.

hafblaf ( 25. listopadu 2018 21:36 )

Hodit do moře a plav odkud jsi přišel.

prycsnima ( 17. srpna 2016 22:57 )

 Všechny sluníčkářky a vítačky nahnat do uprchlických ubytoven a povinně nechat posloužit.

Zobrazit celou diskusi