Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uprchlíci se Slovákovi dobývali do kamionu: Musel na ně naběhnout s tyčí

Uprchlíci se dobývali do kamionu, slovenský řidič na ně naběhl s tyčí.
Uprchlíci se dobývali do kamionu, slovenský řidič na ně naběhl s tyčí.  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
22. června 2015
22:53

Otřesné záběry ze zahraničí plní sociální sítě. Tentokrát natočili Češi na video opravdu neuvěřitelnou věc – uprchlíci se snažili dostat do slovenského kamionu. Řidič si jich všiml a naběhl na ně s tyčí. Dva z nich už ale byli uvnitř!

Situace v Calais ve Francii začíná být čím dál tím horší. Uprchlíci se tady – ale ostatně i jinde v Evropě – snaží dostat do kamionů, aby nepozorováni přejeli hranice. To, co uvidíte na videu, ale nemá obdoby.

Záznam začíná ve chvíli, kdy se tři uprchlíci dobývají do slovenského kamionu. Dva vlezou dovnitř, třetí za nimi zavírá dveře. Jenže to nestihne – z kabiny vyběhne řidič a jeho spolujezdec a na uprchlíka se ženou s tyčí.

Muž prchá a řidič otvírá návěs. Vytáhne jednoho uprchlíka, pak i druhého. Mezi spolujezdcem a odvážnějším běžencem dochází k potyčce, ale nakonec to migrant vzdává a odchází.

Migranti se z Calais chtějí dostat přes kanál do Anglie, mnoho z nich tedy volí právě kamiony – často při útěku poničí i plachtu návěsu. Celá věc je velmi nebezpečná jak pro samotné uprchlíky, tak i pro řidiče kamionů. A vše se jen zhoršuje!

Tohle video natočil můj syn, v Callais ve Francii...Obrázek o imigrantech si udělejte sami.Sdílejte.

Posted by Tana Dvoracek on 21. červen 2015

mote ( 3. července 2015 06:55 )

Blbečkové, co to natáčeli, by měli dostat klackem. A to proto, že v tom nechali svoje slovenské kolegy. Jenom seděli v kamionu a klepali se, aby nevlezli k ním. Jezdil jsem hodně let a kolegialita mezi řidičema kamionu vymizela příchodem "traktoristů" na kamion.

bizon_pepa ( 23. června 2015 21:28 )

Ono takhle ale, bohužel, nefunguje. Ftantíkům je to jedno, kdo tam leze. A v okamžiku, kdy je v kamionu najdou angláni, tak je to řidičův problém. Včetně známé taxy.

panbaron ( 23. června 2015 16:37 )

Z Afriky prichazelo vzdycky jen zlo- AIDS, ebola, Obama

majojo ( 23. června 2015 12:31 )

Předpokládám, že nejsi Čech, že ne? V tom případě ti gratuluji k tvé brilantní češtině.

sores ( 23. června 2015 10:49 )

Vážení, ty horší časy a otřesné případy s tou pakáží nás teprve čekají!!! Slováci stávkují je jich v ulicích víc nežli v roce 1989 právě proti muslimům aby je Slovensko nepřijalo ale vyhánělo.Češi jsou nezbabělejšší národ na planetě. To se ví už po celém světě, i ti muslimové, řekové, španělé, turci a jiní jsou odvážnější a dělají něco, ale čech jen čumí a čumí.

Zobrazit celou diskusi