Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

BIS hledá nové agenty: Kvůli strachu z teroristů mezi uprchlíky

BIS nabírá kvůli strachu z uprchlíků nové agenty. Mezi běženci mohou být teroristé.
 (Autor: BIS/Reuters)
Autor: rvs - 
8. června 2015
21:28

Chcete se stát agentem? Teď máte možnost! Bezpečnostní a informační služba hledá nové lidi. Důvodem je údajně i strach z teroristů mezi uprchlíky.

Právníci, politologové, počítačoví odborníci, chemici… To jsou jen někteří z odborníků, o které chce nyní BIS rozšířit svůj tým. Kdo si ale myslí, že ho u zpravodajské služby čeká kariéra Jamese Bonda, má smůlu.

Zpravodajský důstojník nikdy nesmí být agresivní, nenávistný a výstřední v chování,“ uvádí se v inzerátu, který BIS zveřejnila na svých internetových stránkách.

Mezi desítkami tisíc uprchlíků mohou být i teroristé a příslušníci Islámského státu. Je naší povinností občany před tímto nebezpečím chránit,“ okomentoval to premiér Bohuslav Sobotka.

abaron ( 9. června 2015 09:05 )

hlavne si nájdite takých čo vedia samostatne uvažovať a nečakajú kým im niekto niečo donesie pod nos na tácke . čo neukradnú z pc tak ani nevedia

abaron ( 9. června 2015 08:54 )

„Zpravodajský důstojník nikdy nesmí být agresivní, nenávistný a výstřední v chování,“ ešte zabudli výborný postreh, správny životný štýl REALITA : 120 po meste, drzí ako ploštica ani sa nepostaví v mhd, namyslený, že ani na vlastný koniec nosu nedovidí

xindlceskej ( 9. června 2015 07:33 )

To vědomí v Evropě pracujících lidí, že by se mohli mít daleko lépe ze svých odvedených daní není ještě tak silné, aby to politikům zabránilo se chovat a dělat to co dělají....například přítáhnout do Evropy další hladové parazity, kteří budou jen vyssávat a ničit práci těch aktivních....další problém je kvalita evropských politiků. Tudy utíká další velké množství daní, zkrze špatná rozhodnutí, myšlenky...jako příklad uvádím Putina, který EU porazil na celé čáře. To všechno stojí peníze, za které by se ti pracující mohli mít daleko daleko lépe než mají a než se budou mít jejich děti.

datelobecny ( 9. června 2015 03:56 )

To nevím, co se Ti nepřetiskuje, ale Blesk blokl napsání druhého komentáře krátce za sebou, kvůli tapetářům.

santikxauz ( 9. června 2015 01:56 )

BIS se konečně probudila,aby se ukázalo,že taky existují.

Zobrazit celou diskusi