Serafim Sarovský - Rusko zvednuté do oblak

Ruský světec, který žil na přelomu 18. a 19. století, předpovídal, že jednou bude země spálená na popel a nic z ní nezůstane. "Rus bude zvednuta do oblak," byl jeho tradiční obrat, který dával do souvislosti s příchodem Antikrista.

Kněz Padre Pio - Zemětřesení probudí Satana

Pio patří mezi nejznámější proroky 20. století. Předpovídal, že někdy na začátku 21. století dojde k obrovskému zemětřesení, které zničí nejkrásnější místa na Zemi. V tu dobu také přijde na zem Satan, aby vedl bitvu s Bohem.

Edgar Cayce - Dojde k přepólování a bude zle

Edgar Cayce
Autor: wikipedia.org

Americký prorok Edgar Cayce (1877-1945) od dětství komunikoval s duchy. Později dokázal vyléčit jakoukoliv nemoc, prý tím, že se dokázal napojit na kolektivní vědomí lidstva. Jako jeden z prvních přišel s teorií, že na Zemi dochází čas od času k tzv. přepolóvání zemských pólů. Až se to opět stane, tak se na západě Severní Ameriky objeví obrovská puklina a potopí se Japonsko.

Baba Vanga - Až vyhynou včely, bude konec

Baba Vanga
Autor: Youtube.com

Známá bulharská věštkyně Vanga (1911-1996) tvrdila, že apokalypsu nelze přesně určit. Její příchod ale prý každý pozná. Přijde hlad, epidemie, katastrofy. Vymřou zvířata, rostliny a nakonec včely. To bude konec života na zemi. Podle Vangy (vlastním jménem Vangelia Gustherová) měla v listopadu 2010 začít 3. světová válka. Zdá se, že se zmýlila. Pokud ovšem ve světě, kde se válčí neustále, je světovou válku možno vůbec okamžitě poznat.

PŘÍŠTĚ: PROROCTVÍ O KONCI SVĚTA, KTERÁ NEVYŠLA