Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Unikátní průvodce po českých zoo: S Bleskem můžete na cestě za zvířaty ušetřit

Autor: bar - 
19. dubna 2019
16:30

Vyrazte na výlet a zastavte se za zvířaty. Poučte se přitom v Blesk Extra speciálu, který si pro vás připravil informace o 16 nejvýznamnějších zoo v Česku. Ke každé z nich najdete uvnitř spoustů tipů a zajímavostí. Nepropásněte tedy ty největší zvířecí hvězdy.

Těšit se je na co. Zoo Praha se už například deset let drží mezi nejlepšími na světě. Zlínská se zase pyšní zátokou rejnoků, která svým pojetím a rozlohou nemá v Evropě obdoby. Mořské rejnoky si můžete pohladit, nebo je nakrmit krevetami. Liberecká je ptačím světem.

Jedním z hlavních taháků olomoucké zoo jsou zase v přírodě vyhubení lvi berberští. Zoo Chomutov se specializuje na chov hnědých medvědů. Špičkou děčínské zoo jsou naopak medvědi grizzly. Dvůr Králové nabízí navíc i Safari Park. Můžete tak projet autem přímo mezi lvy nebo žirafami. Podrobné informace o českých zahradách přináší turistický průvodce Blesk Extra speciál Nej české zoo, který je už k dostání ve stáncích.

Slevové kupony pro vás i vaše děti

Prohlédnout si zoo a ušetřit? Jasně! A nejen za zoo! Součástí bedekru je 64 slevových kuponů.

  • Zoo Praha

Poskytla 20procentní slevu na klasické vstupenky dospělou, dětskou i pro pejska, 20 % ušetříte i za zážitky v podobě večerní prohlídky, výrobu originálního sloního papíru či prohlídku zoo s průvodcem. Dalších 20 % pak máte na nákup v obchodech se suvenýry.

  • Zoo Ústí nad Labem

Dětská vstupenka zdarma ke dvěma zakoupeným vstupenkám pro dospělého.

  • Zoo Hodonín

Desetiprocentní sleva na jednorázové denní vstupné.

  • Zoo Zlín

K zakoupené dospělé vstupence zdarma jednu vstupenku pro dítě (3 až 15 let).

Unikátní průvodce po českých zoologických zahradách: S 64 slevových kuponů uvnitř! Unikátní průvodce po českých zoologických zahradách: S 64 slevových kuponů uvnitř! | archiv Blesku

Ritalesta ( 19. dubna 2019 20:59 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi