Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jako za totáče! Supermarket Lidl v Kralupech pukal kvůli frontám ve švech

Autor: jh - 
14. června 2018
18:40

Lidl v Kralupech nad Vltavou končí! Sice jen na léto, obyvatelé města se však chovají jako by měl nastat konec světa. Výrazně snížené ceny přilákaly stovky pilných spořivců. Někteří čekali už od 6 ráno.

Před supermarketem se již od brzkého rána vytvořily úmorně dlouhé fronty, které se navíc zdály stále zvětšovat. Jen ulovit nákupní vozík musel být úkol hodný hrdiny.

Pobočka obchodního řetězce se chtěla rychle zbavit zbylého zboží před rozsáhlou rekonstrukcí. To se jim podařilo dost rychle, po produktech se jen zaprášilo. Obchod je tak už zavřený a provoz začne opět až v listopadu.

Fotografie davů lidí, kteří se cpou do malé budovy supermarketu, přišla mnohým směšná. „Přivezli banány,“ napsal jeden vtipálek na internetu. Výjevy z Kralup totiž skutečně připomínají dobu dávno minulou.

Video: 2017 – Lidé čekají na kupony MHD ve frontách i desítky minut.

Deneček ( 15. června 2018 00:39 )

Velký rozdíl jak za totáče,za totáče se prodávaly kvalitní potraviny,ne chemické produkty.

Milda105 ( 14. června 2018 23:41 )

Na český trh vstupuje průlomová inovace - lahodný mikrodrink Waterdrop bez cukru a s výtažky ze superpotravin. Co na to říkáte? Vypadá jako obyč šumák, ale chutná skvěle a vítám, že je skladný a šetrný k přírodě. Pokud chcete i Vy vyzkoušet zdarma první mikrodrink, můžete tak exkluzivně učinit do zítra zde: https://microdrink.waterdrop.cz?kid=PQH0Z

gabreta ( 14. června 2018 20:34 )

"Výjevy z Kralup totiž skutečně připomínají dobu dávno minulou" A bude jich čím dál víc, díky neustálýmu zdražování a zvyšování platů vybraným skupinám, na úkor běžného pracovníka! O důchodech ani nemluvě. Chtěl bych vidět ty chytráky, jak vyjdou s důchodem deseti tisíc na měsíčně bez akčních cen!!

montevideo ( 14. června 2018 20:02 )

Debilové. Doufám, že se tam pobili.

gogo56 ( 14. června 2018 19:57 )

je to pouze o lidech a jejich nenažranosti tak to bylo i za bolševika jedni měli bednu banánu druzí tři někteří nic ! tak je ti v politice vlastně všude! jak říkám je to o lidech !!

Zobrazit celou diskusi