Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dětské holínky Crocs v horku propadly. Za dvě hodiny se smrskly o tři centimetry

Autor: ula - 
15. srpna 2017
18:00

„Crocsy“ v podobě holínek dětem ve vedru raději nenazouvejte, naznačuje test spotřebitelského časopisu dTest. Boty se v horku srazily už po dvou hodinách o celé tři centimetry a na konci testování byly podle časopisu téměř poloviční.

„Při zkoušce smršťování gumy jsme se setkali s nečekanou situací. Téměř všechny testované holínky zvládly zkoušku bez problému a nesrazily se ani o číslo. Jedinou výjimku představovaly dětské holínky Crocs Handle It Rain Boots, které se srazily na téměř poloviční velikost, přičemž musíme podotknout, že již po dvou hodinách se srazily o tři centimetry,“ řekla Blesk.cz mluvčí časopisu dTest Vanda Jarošová.

V internetových obchodech se ceny těchto holínek pohybují okolo 500 až 800 korun. Pokud tyto holínky máte, rozhodně byste si měli dávat pozor, abyste je nesušili v horku na slunci, neměli byste je nechávat v létě v autě nebo na rozpálené půdě, radí dTest.

Celý test dětských holínek bude uveřejněn v zářijovém vydání časopisu.

dTest zveřejnil svoje zjištění i na svém facebookovém profilu. Podle příspěvků uživatelů to vypadá, že zkušenost se smrštěním holínek Crocs vlivem teplá má více lidí.

Takto brali lidé útokem obchod, kde prodávali levné crocsy: 

Video  Lidé brali pražský supermarket útokem, značkové boty byly během 15 minut pryč.  - Blesk - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

pavel215_klafunda ( 15. srpna 2017 18:57 )

Paťuje akoját!

jany ( 15. srpna 2017 18:42 )

jakej chytrak by hlinky, boty do dese, rval na horke misto jako je auto? proboha? nekdo nema rad znacku crocs? protoze jejich vyrobky jsou ok akorat ne vzdy pekne. kdyz je nekdo blbej, je blbej. to je jako nadavat ze kdyz trisknu hrnkem o kamen, rozbije se

Zobrazit celou diskusi