Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Plesnivý smetanový krém pro děti v Bille? Řetězec výrobek preventivně stáhl

Autor: ula - 
8. srpna 2017
19:00

Pan Jiří koupil v prodejně Billa smetanový krém Myška, pochoutku určenou dětem. Po otevření našel na povrchu červené skvrnky, ačkoliv krém nebyl prošlý. Jaké bylo jeho překvapení, když nakoupil stejný výrobek v jiné pobočce a problém se opakoval. Po upozornění pana Jiřího a Blesk.cz řetězec preventivně stáhl šarži z prodeje.

„V posledních dnech jsme opakovaně v prodejnách Billa koupili smetánek Myška, ve kterých byly na povrchu červené skvrny a začínala plíseň. U dnes rozdělaných výrobků přitom byla doba trvanlivosti do 16. 8. Výrobky byly koupeny nezávisle na sobě v obchodech Billa ve Spálené ulici nebo ve Strašnicích nedaleko stanice metra,“ napsal pan Jiří na e-mail Blesk.cz.

Výrobek je prodáván pod privátní značkou řetězce a je určen dětem.

Blesk.cz tedy oslovil samotný řetězec. „Na základě informací dodavatele jsme přistoupili k preventivnímu opatření v zájmu všech našich zákazníků. Dnes po poledni byla šarže výrobku s datem spotřeby do 16. 8. kompletně stažena z prodeje,“ uvedl PR manažer Billa Rudolf Dreithaler. 

Zákazníci, kteří uvedené balení zakoupili, mají možnost výrobek vrátit v kterémkoliv supermarketu BILLA i bez pokladního dokladu.

Diskriminace českých spotřebitelů: Méně masa v rybích prstech, slabší prášek na praní?
Video  Diskriminace českých spotřebitelů: Méně masa v rybích prstech, slabší prášek na praní?  - Zuzana Štíchová, Petr Soukup
Video se připravuje ...


nick55 ( 8. srpna 2017 20:00 )

Všechny výrobky Clever - Billa jsou hnus na entou smetana 12% s hnusnou chemickou pachutí, kolegyně vyhodila jogurty atd. Nekupovat !

Zobrazit celou diskusi