Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor! Nedělní Blesk jen za 1 korunu! Ode dneška v prodeji

Vydání Nedělního Blesku bude 25. září 2016  stát pouze jednu korunu.
Vydání Nedělního Blesku bude 25. září 2016 stát pouze jednu korunu.  (Autor: Blesk)
Autor: redakce Blesku - 
25. září 2016
00:09

Nejsilnější mediální dům na českém trhu CZECH NEWS CENTER a.s. ve spolupráci se ŠKODA AUTO a.s. a produktem ŠKODA Předplacený servis připravily čtenářům překvapení v podobě Nedělního BLESKU za 1 Kč. Oba partneři se rozdělili o náklady na vydání a čtenáři od 25. 9. zaplatí ve stáncích za svůj oblíbený nedělník pouze symbolickou částku.

V neděli 25. září (a po celý týden prodeje) bude cena Nedělního BLESKU jednorázově snížena na 1 Kč. Unikátní vydání je výsledkem spolupráce mezi lídry svých segmentů na českém trhu, CZECH NEWS CENTER a.s. a ŠKODA AUTO a.s. „Jde o další příklad naší snahy přinášet našim čtenářům výhody, které u titulů jiných vydavatelství nenajdou,“ dodává šéfredaktor deníku Blesk Radek Lain.

ŠKODA AUTO a.s. využila synergie s Nedělním BLESKEM pro zviditelnění produktu, který se příznačně jmenuje Předplacený servis a umožňuje kupujícím nových vozů ŠKODA výhodně si předplatit servisní prohlídky či veškeré servisní náklady na dobu 5 let a do zvoleného nájezdu kilometrů. „Rádi bychom využili této příležitosti a čtenářům přiblížili fakt, že se ŠKODA Předplacený servis opravdu vyplatí. Pokud si zákazník k novému vozu ŠKODA zakoupí Předplacený servis Plus, nenechá po dobu pěti let v servisu ani onu 1 Kč, kterou stojí předplacený Nedělní BLESK,“ doplnil Karel Starý, vedoucí servisních služeb ŠKODA AUTO Česká republika.