Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž se uhnízdil na soše na litoměřickém kruháči: Sundavat ho museli hasiči

Autor: erd - 
8. června 2016
15:17

Vcelku úsměvný incident se přihodil v centru Litoměřic. Neznámý muž se tu producíroval přímo uprostřed kruhového objezdu, pokřikoval na kolemjdoucí, a aby toho nebylo málo, vydrápal se na ozdobný kámen poblíž vozovky, kde se uhnízdil jako holub na báni a odmítal slézt.

Muži z Terezínska nakonec dolů pomohli až přivolaní strážníci ve spolupráci s hasiči. „Odmítal slézt, proto jsme přivolali hasiče se žebříkem,“ uvedl pro magazín Aha! policista.

Video  Muž se uhnízdil uprostřed kruhového objezdu: Seděl tam jak holub na báni a pokřikoval na kolemjdoucí!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Muž se však začal chovat agresivně a nechtěl se legitimovat. Strážníci ho proto zadrželi a odvezli s sebou na služebnu. Případ je nyní šetřen jako přestupek.

Hasan ( 10. června 2016 09:52 )

 Vy co jim sežerete všechny bludy co kde o kom napíšou,je mi vás líto.Nějakej homoděj napíše že jsem feťák a tak jsem prostě feťák co?Jen pro vaše klidný spaní mi nevzali ani krev ani dejchnout ani slinu,a buzny městský policajti si prostě ze mě udělali feťáka.No nic,a pro klid tech rozumějšich už jsem na ně podal trestní oznámení.S pozdravem Hasan.

lesnismes ( 8. června 2016 21:29 )

Bohuzel se smejes jenom ty, svemu slaboduchemu "vtipu".

avina ( 8. června 2016 21:19 )

Kandidát do spolku aktivistů 100hoven:

lesnismes ( 8. června 2016 21:18 )

Nebo tvoji matky k-unda !

vosavopruz ( 8. června 2016 21:17 )

Jestli to nebyl klafunda

Zobrazit celou diskusi