Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Našel jsem štěchovický poklad: Mužík prý po 26 letech našel zlato za miliardy

Autor: dce - 
1. května 2016
05:02

Nechce se tomu věřit – Josef Mužík, notorický hledač tzv. štěchovického pokladu, zlato prý konečně našel. Podařit se mu to mělo v pátek. Nyní čeká na pomoc právníků, aby mu pomohli vyjednat 20 % z nálezu, který mu dle zákona náleží. A nebude to malá suma!

Dvacet šest let pátral Josef Mužík po štěchovickém pokladu a nyní konečně přišel den, kdy se mu podařilo pověstné zlato najít. Josef Mužík vše oznámil na svém facebookovém profilu.

Tak dnešní den skončil velkým úspěchem v ověřování námi pronajatých míst, kde tušíme, že by se mohl nacházet ukrytý štěchovický poklad. Jestli si myslíte, že vám ukáži bedny, ze kterých se vyvalují cihly zlata, tak jste na omylu. Nejdříve je třeba učinit zákonu zadost. A sice požaduji od státu dvacet procent z hodnoty nálezu, a jelikož se jedná o zlaté a stříbrné cihly z depozita Belgické banky, je třeba dobrých právníků, aby mě zastoupili v jednání o nálezném řádově v milionech dolarů!!!“ uvedl Mužík.

Zda je to pravda, si ale budeme muset počkat. Mužík totiž nález pokladu oznámil již nesčetněkrát. Nikdy ovšem nesdílel takové detaily.

V roce 1995 se objevil článek, že nějaký sudetský Němec Helmut Gaensel chce do 14 dní vyzvednout štěchovický poklad. Jarda Beran, major z URNY, nám řekl, že Helmuta zná a že tam tenhle sudetský Němec pátrá už od 60. let. Zkrátka že tam skutečně něco je, ale že se neví kde.“ Takhle Mužíkova „štěchovická zlatá horečka“ před lety začala. Již od roku 1990 ale pátral po zlatě hraběte ze Sychrova.

Akční rádius území, v němž jsme operovali, je 260 km čtverečních. Jedná se o hranici Hradišťko, Benešov a Sedlčany,“ vysvětloval Mužík. Prozkoumal prý každý strom, lezl po lesích po kolenou. Nikdo jiný tuto oblast nezná tak dobře. Je poklad tentokrát opravdu na světě?

Můžete tomu věřit, nebo ne. To nechám na vás. Ale uznejte, že 26 let života a nemalých nákladů by si již konečně zasloužilo uznání. Ale ne závisti. Přeji všem pěkný večer, já musím ještě pracovat!!!!“ dodal hledač pokladů.

tupecek ( 1. května 2016 22:42 )

Přeju Mužíkovi, aby už konečně našel alespoň něco. Po těch letech si to zaslouží už jenom za snahu...

kiwi65 ( 1. května 2016 18:07 )

 No a co,jestli fakt něco najde dostane almužnu v porovnání s hodnotou nálezu a zbytek stejně rozkrade vládnoucí klika.

havran2 ( 1. května 2016 14:42 )

Kolikrát už oznámil,že už to našel ? ? ?

joudajoudovy ( 1. května 2016 14:42 )

ze by konecne splneny americky sen jednoho netahaveho instalatera z OPBH na praze 7?

Ruudazvostravy ( 1. května 2016 14:33 )

Prauda,mylostslečýnko,gdo hledá,ten najde.Vosumdesátiletá sousetka taki hledala pár pátků a neska je uš f sedmím nebi,páč konečně našla čů*ráka,kerej prej je móc fajn.Tak nezoufej,žyvot je boj.

Zobrazit celou diskusi