Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

T-Mobile postihl výpadek na celé odpoledne: Nefungoval internet, „haprovalo“ i volání

Lidé mají problém se signálem
Lidé mají problém se signálem  (Autor: Profimedia)
Autor: val - 
19. dubna 2016
15:17

Některé klienty operátora T-Mobile postihl v úterý odpoledne na několik hodin výpadek sítě. Nefungovala jim data a nárazově i posílání SMS nebo volání. 

Kolem 18:00 byl problém údajně vyřešen.Moc se omlouváme těm, kteří dnes nějakou chvíli zápasili s mobilním signálem - odpoledne nám na území Čech vypadla síť a to ve větším rozsahu, než jsme si mysleli. Teď už by mělo být vše zase v pořádku. Pokud to tak není a telefon se vám nechytá ani po restartu, ozvěte se nám prosím, rádi poradíme,“ popsala společnost na svém oficiálním FB profilu.  

V té době ji již rozzlobení zákazníci bombardovali komentáři i stížnostmi, zda jim bude škoda nějak kompenzována. Lidé si stěžovali především na výpadek dat, údajně měli ale nárazové problémy i s posíláním SMS a voláním. 

Podle Patricie Šedivé z tiskového střediska společnosti se vyskytl blíže nespecifikovaný problém s LTE. „Většina telefonů se ale sama automaticky přeregistruje do 2G či 3G, zákazník tak situaci ani nemusí zaznamenat. U telefonů, které automatickou přeregistraci neumí, doporučujeme v nastavení přepnout z LTE na 3G/2G manuálně,“ uvedla. 

Podobné příspěvky posílali naštvaní uživatelé T-Mobilu na jejich facebookový profil: 

dylina ( 20. dubna 2016 09:58 )

Dnes to blbne u O2!!! Nejdou přijímat SMS. O2-Bordel na kolečkách.

vvogh.t ( 20. dubna 2016 06:17 )

jsou to parchanti a v německu by si nic podobného nedovolili, u nich je všechno strašně drahý

Zobrazit celou diskusi