Test vaječných likérů: Pozor! Žloutky nahradila barviva
/
2. prosince 2015
●
11:45
Sdílej:
Nenechte se v obchodě zlákat barvou. Vaječné likéry už dávno nemají barvu díky žloutkům. Aby výrobci dosáhli co nejlákavějších odstínů žluté, přibarvují likéry všemožnými barvivy! A Potravinový Sherlock zjišťoval jakými.
pepen:
Kam se podíváte-všude samé náhražky chemikálie!!!!Jen aby zmetkové vydělali miliony.To není jenom v chlastu,ale v potravinách pro děti.Všude kam se podíváte samý jed.To že lidé budou postupně umírat na rakovinu-nikoho nezajímá!!!Stačí lihová aféra v Česku-nic se neděje!!!Dodnes pozůstalí nedostali žádné odškodné!!Nejhorší je na tom to,že kontroly jsou k ničemu!!!!V civilizované zemi se to stát nemůže.Česko je totálně v hajzlu ve všem!!!!
(06. 01. 2016 07:04)
majojo:
A to nám blešani zase objevili Ameriku. Samozřejmě, že do vaječného koňaku se nedávají vajíčka, to by byl houno kšeft. Vanilkový pudink a trošku ostřejší lihovina postačí.
(05. 01. 2016 03:13)
tgbg:
Co k tomu dodat. Zlaté dnešní potraviny. Komunistické potraviny plné jedů a chemických produktů se nedaly požívat.
(02. 12. 2015 13:26)
donaf:
Medové perníčky s antibiotiky, vaječný koňak bez vajec. Blesku ty by ses měl přejmenovat na OČKO, to by ti sedělo lépe.