Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální asistentka pro postižené Iva: S tělesně postiženými komunikuji přes obrázky

Autor: ryc, rc - 
5. listopadu 2015
22:43

Erotická masérka Iva (40) se věnovala masážím u zdravých lidí, nyní ale prošla kurzem u neziskové organizace Rozkoš bez rizika, po níž může poskytovat sexuální asistenci i lidem s postižením.

„Chci pomáhat. Nabízím erotické masáže zdravým klientům, ale chápu, že i postižení mají sexuální potřeby. V Rozkoši bez rizika mi říkali, že bych se na to hodila. Pro takovou práci musíte být citlivá a rozumět psychologii,“ vysvětluje deníku Aha! sexuální asistentka Iva hlavní důvod, proč se rozhodla vyškolit u neziskové organizace Rozkoš bez rizika.

Do této chvíle si u Ivy mohli objednat erotické masáže pouze zdraví klienti, ovšem nyní, už jejích služeb mohou využívat i lidé se zdravotním postižením.

Iva nabízí svým klientům pomoc při masturbaci, erotické i tantrické masáže. Při jejích službách se jí mohou klienti libovolně dotýkat. Ovšem její služby nezahrnují pohlavní styk. „Některé holky poskytují i pohlavní styk, já ne,“ řekla sexuální asistentka deníku Aha!.

U práce s mentálně postiženými je těžší navázat komunikaci, a tak Iva musí využívat speciálních pomůcek, aby pochopila, co si klient přeje. „Často se používají obrázky, kde klient ukáže, co by si přál. Protože když vám řekne, že by chtěl být pod peřinkou, nevíte, co si pod tím máte představit. U tělesně postižených musíte zjistit, jestli jsou vůbec schopní erekce a vyvrcholení. A pokud ne, jaké alternativní dráždění preferují,“ vypráví poskytovatelka rozkoše Iva.

A o co je největší zájem? „Často se chtějí jen dotýkat. Někteří mentálně retardovaní jsou i v pětatřiceti panici a všechno je pro ně nové. Někomu nefungují ruce a nemůže masturbovat. Je to hodně individuální,“ říká Iva deníku Aha!.

Petr Hošinský ( 23. února 2019 14:30 )

TAKOVOUHLE REAKCI NAPÍŠE POUZE ZDRAVÝ ČLOVĚK NEBO NENORMÁLNÍ PURITÁN...

a-z- ( 31. prosince 2015 12:51 )

Ne, zaplatíš si to sám, úchyle.

salto ( 6. listopadu 2015 10:22 )

S tělesně postiženými komunikuji: vaginálně, rektálně, orálně, popř. ručně. Jo a taky si občas něco povíme

jaromir123 ( 6. listopadu 2015 10:16 )

Cena by měla být 1.200 Kč / hod. a bude to asi platit stát ???

Zobrazit celou diskusi