Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fotbalová manažerka Lucie je více než týden nezvěstná. Zmizela kvůli šikaně?

Autor: Marcel Mihalik, Saša Vetkovská - 
8. září 2015
17:01

Co bylo příčinou náhlého zmizení Lucie Hlavové (31)? Podle zjištění Blesku mohl být motivem tlak nadřízených. Žena údajně těžce nesla nároky na svém pracovišti.

„Šikanovali ji, dělali z ní podržtašku, nedovolili jí žádný soukromý život. Nebál bych se to nazvat bossingem,“ popsal Blesku pod podmínkou anonymity fotbalový funkcionář poměry, které prý v Asociaci fotbalových hráčů panovaly.

Blesk požádal o stanovisko na téma šikany na pracovišti i šéfku asociace Markétu Haindlovou (31). „Já se k tomu nechci vyjadřovat,“ uvedla. Lucie je už více než týden nezvěstná. Poslední zprávu dostala rodina 31. srpna.

„Pátrá se,“ řekl stručně Blesku její otec Miloslav Hlava. Záhadu umocňuje i fakt, že Lucie není v policejní databázi hledaných osob!

„To nevím, proč tam není,“ řekl otec. Jednou z verzí, podle oslovených policejních kriminalistů, je, že Miloslav Hlava zmizení dcery nahlásil až poté, co jej Blesk v sobotu kontaktoval!

Za náhlým zmizením ženy mohly být i zdravotní potíže. „Lucie měla psychické problémy. Byla labilní,“ nastínil okolnosti kolem záhady zdroj. Podle večerních informací Blesku je Lucie na utajeném místě.

Kdy policie nezveřejní nezvěstného v databázi pohřešovaných osob?

„Otázkou je, zda a kdy bylo jeho pohřešování policii skutečně nahlášeno. Policie pak musí informace zpracovat, což může určitou prodlevu způsobit. Minimální lhůta pro zveřejnění není zákonem určena,“ řekl Josef Doucha, advokát a bývalý kriminalista.

salto ( 9. září 2015 08:56 )

U těchto mladejch vládne arogance, všechno znaj, všude byli, a když ne, tak se tam zrovna chystaj

honza54.. ( 8. září 2015 20:31 )

takhle to dopadá když se ženská sere chlapům do řemesla. buď je z ní lesba nebo zkrachovalá fotbalová funkcionářka

valdom_hayzle ( 8. září 2015 18:50 )

 Nojo, takových blbých manažerů potkávám celý barák. Chytrý jak rádio, ale nic nestíhají. A hlavně MBA - mladý, blbý, arogantní

Zobrazit celou diskusi