Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spisovatelův bochník? Zákaznice našla v chlebech zapečené propisky

Autor: dv - 
24. června 2015
15:00

České obchody nabízejí širokou škálu speciálních chlebů. Od celozrnného až po - spisovatelův! Paní Jiřina z Kroměříže se ale nestačila divit, když začala krájet chleby, které domů přinesl její přítel. V místní masně koupil dva bochníky, v obou byly zapečené propisky. 

Během přípravy svačinky se začaly ozývat zvuky, které paní Jiřina neznala, z kráječe z ničeho nic začaly odpadávat krajíce chleba se zelenými tečkami uprostřed. Při bližším zkoumání vyšlo najevo, že uvnitř je zapečená propiska! „Koupili jsme ho v masně u místního hypermarketu, zničilo mi to kráječ,“ řekla Blesku zákaznice a dokázala to snímkem, ze kterého trčí péro z propisky.

Jenže stejný problém měla i s druhým bochníkem, v něm byla tentokrát červená psací potřeba. „Už vím, že při krájení pečiva mám čekat i víc než jen pečivo,“ bere věc s nadhledem paní Jiřina. Chleby ale ještě dnes chce odnést k reklamaci... 

petrusaa ( 24. června 2015 21:45 )

takže jsem vlastně disident a bojovník proti komunismu.

petrusaa ( 24. června 2015 21:43 )

V pekárně,kde jsem dříve pracoval jsme občas tomu,kdo si po zaplacení v kantýně bral firemní veku chleba domů,armovali veku svářecími dráty zapíchané podélně přes celou délku veky .Vedoucí pekárny omylem tu veku vrátil do bedny k distribuci.To byl řev,když jí dostal na stůl tajemník KSČ z Měšic. Osobní omluva ředitele a dvě veky navíc s krabicí zákusků.

-victor- ( 24. června 2015 21:39 )

Přesně tak. Stačí zapíchnout propisku do chleba, celý ho nakrájet a už se o mě píše.

naidka ( 24. června 2015 18:05 )

Ale to zase nebudeš vědět, jak byla propiska dlouhá.

naidka ( 24. června 2015 17:18 )

Ty ukusuješ chleba přímo z bochníku?

Zobrazit celou diskusi