Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt krásné studentky Veroniky: Vypadla z devátého patra při party

Autor: shp - 
9. června 2015
14:09

Byla nesmírně krásná, mladá a čekala ji zářná budoucnost ve zdravotnictví. Život studentky medicíny Veroniky (†20) však vyhasl během okamžiku. Vypadla totiž z devátého patra internátu v Prešově. Jak se ukázalo, stalo se tak, když studenti slavili úspěšné zakončení semestru…

K tragédii došlo v pondělí v půl třetí nad ránem a vysokoškoláci i pedagogové jsou z ní zdrcení. Nikdo nedokáže vysvětlit, co se přesně stalo. Podivné je, že dívka bydlela v osmém patře, vypadla však z devátého, kde pobýval její kamarád. Vypadá to, že na internátu probíhal divoký večírek.

Kamarád z devátého patra také zavolal záchranku. Přivolaní zdravotníci však už pouze konstatovali smrt. „Její zranění byla neslučitelná se životem,“ prohlásil mluvčí záchranářů Boris Chmel. Mladíka z osudného pokoje policisté předvedli na stanici, kde se podrobil výslechu.

Po něm ho však přivezli zpátky na internát, kde několik minut mužům v uniformách ukazoval něco na balkoně. K tragédii, která ho zasáhla, se však nechce vyjadřovat. „Je to velmi smutné. Všechno už jsem řekl policii. Víc k tomu dodávat nebudu,“ prohlásil.

Spolužáci ubytovaní na internátu jsou ze smrti Veroniky zdrcení. „Bylo to milé děvče. Nikdo z nás zatím neví, jak mohlo dojít k takovému neštěstí,“ shodli se studenti. Pár z nich však připustilo, že se v noci z neděle na pondělí pařilo, protože někteří studenti slavili úspěšné završení semestru. Policie případ i nadále vyšetřuje.

 

ivoadler ( 9. června 2015 16:02 )

Opomenula starou zkušenost - chlastat se má v maximálně čtyřčlenné partě, nejlépe homosexuální. Jinak se to zvrtne v nekontrolované mr.dání, ne-li něco horšího.

kraken.666 ( 9. června 2015 15:46 )

a ty seš hnusnej čurráák s nahnilým žaludem

kraken.666 ( 9. června 2015 15:40 )

škoda jí ,taková mladá ..ještě mohla vykouřit prales wocasů

jerry ( 9. června 2015 15:40 )

Máš pravdu. Pojď, nebudeme s nima mluvit.

kverul ( 9. června 2015 15:17 )

Jste cynici a hulváti

Zobrazit celou diskusi