Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nebezpečné banány: Rodina si domů s nákupem přinesla smrtícího pavouka!

Rodina si s banány přinesla domů i vajíčka nejnebezpečnějšího pavouka na světě!
Rodina si s banány přinesla domů i vajíčka nejnebezpečnějšího pavouka na světě!  (Autor: Profimedia)
Autor: INT, lm - 
6. června 2015
14:10

Ach ty banány... Tropické ovoce v poslední době přidělalo obchodníkům nejednu vrásku na čele. Nejen že banány využívají pro pašování obchodníci s drogami, s ovocem navíc "utíkají" do Evropy i nebezpeční pavouci! A aby toho nebylo málo, v Británii rodina objevila ve svém nákupu dokonce toho nejjedovatějšího pavouka na světě!

Vajíčka jedovatého pavouka palovčíka objevila rodina na trsu banánů, který si přinesla ze supermarketu Aldi v britském Hinckley. Následně přivolaní experti vykouřili a prohledali celý dům, ale dospělého pavouka se jim nepodařilo nalézt. Zavřen byl proto i supermarket, ve kterém proběhlo také důkladné pátrání, ale opět bez výsledku.

Palovčík brazilský, nazývaný též banánový pavouk, žije v Jižní Americe. Podle Guinnessovy knihy rekordů z roku 2010 se jedná o nejjedovatějšího pavouka na světě, jehož kousnutí zabíjí do dvou hodin. "Pokud ho uvidíte, vezměte nohy na ramena a utíkejte jako o život a potom zavolejte policii," radí zákazníkům na britském serveru Mirror odborník na divokou přírodu.

jana999 ( 6. června 2015 20:14 )

cože tu najednou povolili diskuzi? ted zase nesmíme diskutovat o Putinovi

prycsvladou ( 6. června 2015 18:18 )

 a co máme dělat když pavoučka neuvidime,muzeme bananek zpapat a ženy mohou bananek pouzit k masturbaci???

Zobrazit celou diskusi