Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policajt neudržel v zácpě nervy: Nakopl projíždějící auto!

Policista neudržel nervy na uzdě. Nakopl projíždějící vůz.
 (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
5. června 2015
17:01

Tohle je skutečně muž zákona k pohledání! Slovenský policista na rychlostní silnici R1 poblíž obce Vlčkovce ztratil u odstávky při zácpě nervy a zaútočil na projíždějící vůz.

Odstávka jednoho jízdního pruhu na R1 komplikuje dopravu a v jediném průjezdném se tvoří zácpy. Na plynulost jízdy řidičů proto dohlíží policisté. A někteří toho mají už plné zuby.

Policista z videa Nového Času se řídil čímkoliv, jen ne heslem „Pomáhat a chránit“. Řidič ve volkswagenu ho pravděpodobně rozhněval příliš pomalou jízdou.

Když kolem policisty auto projíždělo, muž v uniformě se naštval tak, že vozu nakopl karoserii. Překvapený a rozhozený řidič pak málem naboural do dopravního značení na cestě před ním.

Chování policisty nepovažujeme za vhodné a nadřízený to po vyhodnocení celé situace bude řešit podle zákona,“ uvedla policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Policista z videa údajně zareagoval takto agresivně, protože ho měl vyprovokovat řidič projíždějícího vozu. Prý na něj ukazoval hanlivá gesta.

nojasne ( 5. června 2015 21:42 )

No na druhou stranu, pokud se chce někdo kochat krajinou, tak má jet po okrskách a nesrrat se na dálnici. Zvědaví pitomcci jsou občas opravdu na zabití, na půlce silnice se něco rejpe, ve druhý se jezdí na semafor a každej druhej jouda pomalu zastaví, aby se podíval snad až na dno výkopu.

pulsar ( 5. června 2015 19:16 )

Slovensko, co k tomu dodat, hanba. Za vsetko moze SMER, policajtov je 4x viac ako za komunizmu, beru kazdeho z ulice a takto do vyzera. SMER si takto rozsiruje volebnu zakladnu z penazi danovych poplatnikov. Modlim sa, aby ta banda darmozracov skoncila na smetisku dejin co najskor, SMER je zlo, pacha na Slovensku len zlo

kiwi65 ( 5. června 2015 18:23 )

 Pomáha a chránit!Nemají náhodou absolvovat psychtesty?Hlavně že jich tady je čím dál víc..

Zobrazit celou diskusi