Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sestra ze záchranky zasahovala u nehody: Smetlo ji auto

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: ljš, ČTK - 
11. května 2015
17:04

Snažila se pomoci druhým, sama přitom utrpěla velmi vážná zranění. Zdravotní sestru, která zasahovala u nehody na rychlostní silnici R4 na Příbramsku, srazilo projíždějící auto a vážně ji zranilo.

Nehoda osobního a nákladního auta se stala kolem 15:00 na 50. kilometru směrem na Strakonice.

„Naše posádka rychlé zdravotnické pomoci zasahovala u dopravní nehody. Při zásahu zdravotní sestra utrpěla vážná mnohočetná poranění a vrtulník ji přepraví do nemocnice,“ řekla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle mluvčí středočeské policie Štěpánky Zatloukalové se řidič dodávky jedoucí od Písku střetl s protijedoucím nákladním autem. Příčinou nehody by podle prvních informací mohl být mikrospánek řidiče dodávky. "Řidiči se střetli bočně, došlo ke zranění řidiče dodávky. Při vystupování zdravotní sestry ze sanitky došlo k jejímu sražení 21letou řidičkou osobního vozidla fabie," doplnila. Zdravotní sestra měla podle policejní mluvčí na sobě reflexní oblečení a záchranná služba na místě používala výstražná znamení.

illis ( 11. května 2015 19:40 )

prolhany.bulvar Splašený jsi jedině Ty sám nepodloženým komentářem .

bizon_pepa ( 11. května 2015 17:55 )

"Při vystupování zdravotní sestry ze sanitky došlo k jejímu sražení 21letou řidičkou osobního vozidla fabie" Čemu nerozumíš?

andorea ( 11. května 2015 17:11 )

Přeji brzké uzdravení.

Zobrazit celou diskusi