Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď Evy a Lucie: Jak jsme okrádaly důchodce! Lži, manipulace, závist...

Video se připravuje ...
Autor: Redakce Blesk.cz - 
8. května 2015
05:00

Parfémy, kreditní karty nebo na první pohled výhodné tarify. To vše prodávají novodobí šmejdi hlavně důchodcům! Přitom proti jejich chování se dá jen těžko bránit. Unikátní dokument Blesk TV tak přináší alespoň přehled těch nejvíce šokujících praktik.

Exkluzivní dokument Blesk TV odhalí praktiky novodobých šmejdů. Dvě ženy, které v minulosti okrádaly důchodce, prozradily, jaké taktiky používaly. „Nemohla jsem to dělat kvůli svědomí, vnucovat lidem něco, co bych si sama nekoupila, a nikdy bych to nikomu nedoporučila, bylo to dost náročné,“ přiznala Eva (22), která pracovala půl roku v call centru.

Lucie (27) zase rok prodávala parfémovanou vodu na ulici a lidem do očí lhala, že se jedná o luxusní francouzské parfémy. „Denně jsem jich prodala i 70,“ řekla Blesku žena, která se prodeji už nevěnuje. Jak lehce se lidé nechávali napálit? Co ženy používaly za manévry? A na co si dát pozor, když přebíráte zásilku?

To se dozvíte v následujícím dokumentu Blesk TV, který je rozdělen na 4 kapitoly – call centra, podomní prodej, televize a prodej na ulici!


Video Eva a Lucie: Okrádaly jsme důchodce. Lhaly jsme a manipulovaly! - Redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

naidka ( 9. května 2015 08:26 )

Toho bohdá nebude, na tebe nemám.

naidka ( 8. května 2015 20:23 )

Pitomý jsi ty, nic nevíš, potřebuješ VYOUSTIT někam do kanálu.

taktone ( 8. května 2015 19:49 )

Všechny ty zasrané call centra a podobné je třeba zákonem zakázat a bude klid a nebo najít si tu Ludru co volá a dojít jí rozbít hubu

naidka ( 8. května 2015 18:22 )

A přitom už naše bábi 4x naletěla. Jednou dala zálohu 12 000 Kč kameníkovi na opravu hrobu, samo, že už ho potom neviděla, jenom v TV v relaci o hledaných osobách a 3x podvodníkům s elektřinou, to bylo potom na hlavu to všechno odhlašovat. Ale zato domů nikoho nepouštěla , všechno vyřizovala z okna, i ty parfémy. Je to zlatíčko.

abvydavatelstvi ( 8. května 2015 17:19 )

S ciganama je Velký problém a bude to čím dál horší... je to fabrika na čerpaní sociálních dávek ...

Zobrazit celou diskusi