Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy modelka šokovala svět: Mám dvě vaginy!

Autor: shp - 
5. května 2015
14:27

Je mladá, sexy a v modelingu je čím dál tím úspěšnější. Vysoká brunetka Cassandra Bankson (22) však není jako ostatní ženy, které se producírují na módním mole. Její příbuzní jí říkají, že je dvakrát ženštější než ostatní, protože má dvě vaginy.

Kariéra Cassandry je nastartovaná perfektně. Objevila se již módních magazínech Vogue, Seventeen nebo Glamour Magazine. Předvádí šaty, doplňky a mimo to je významnou internetovou postavu.

Na serveru YouTube má vlastní kanál, na kterém se kromě módy věnuje i vzhledu a zdraví. Zaměřuje se na boj s akné. Její kanál má v současnosti již přes 780 tisíc odběratelů a fanouškovská základna sympatické brunetky jen roste.

Cassandra se odvážně rozhodla, že celý svět informuje o své vzácné lékařské kondici. Modelka má totiž dvě vaginy, stejně jako dva děložní čípky a dvě dělohy.

Když jsem byla malá, měla jsem bolesti zad. Doktor na ultrazvuku zjistil, že mi chybí jedna ledvina, ale že mám dvojitou reprodukční soustavu,“ řekla modelka People.com.

Modelka má kvůli zdvojené reprodukční soustavě útrapně dlouhé menstruace. „Když mám svoji třítýdenní menstruaci a mám náhlé změny nálady, moje máma vtipkuje, že mám i dva zadky,“ říká s úsměvem. Svému stavu se Cassandra dokázala postavit s odvahou.

Profesor56 ( 27. listopadu 2018 13:46 )

Moja pritelka ma na oboch klitakoch orgazmus no ze ich inac citi

Profesor56 ( 27. listopadu 2018 13:44 )

Mam priateku ma 2 vaginy jednu upllne normalnu a druhu minIaturnu no z citlivym klitirysom ,ma aj dve osobnosti v sebe ,vie niekto poradit ? DAKUJEM

dzery ( 5. května 2015 20:40 )

zauber ( 5. května 2015 16:55 )

U nás zase mají modelky dvě silikonové kozy a hlavy dočista prázdný. A taky z toho neděláme nějakou senzaci.

zamlzena ( 5. května 2015 16:28 )

přečti si zprávu na Facebooku.

Zobrazit celou diskusi