Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Na Hodonínsku pohřbili nesprávného: Byl to vtipálek, určitě se nám nahoře směje, řekla starostka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
21. dubna 2015
06:39

Bolestným loučením si museli projít hned dvakrát. Rodina z Ratíškovic na Hodonínsku minulý týden na pohřbu oplakala jednoho svého člena, jenže pak se ukázalo, že pohřební služba uložila do země ostatky někoho jiného.

„Byl to klasický pohřeb, ale na druhý den hrob museli vykopat a nebožtíky vyměnit,“ řekla deníku Rovnost jedna z obyvatelek městečka. Na průšvih podle televize Nova přišla sama hodonínská pohřební služba, která do Ratíškovic přivezla nesprávného nebožtíka.

Místní prý utěšuje pouze fakt, že „správný“ zesnulý, pan František, byl povahou vtipálek, a tak by si snad z pohřební lapálie mnoho nedělal. „Byl hodně velký srandista, měli jsme ho i proto rádi. Možná se tomu nahoře směje, zatímco my tady pláčeme,“ řekla televizi starostka obce Anna Hubáčková.

Majitel pohřební služby se pozůstalým omluvil. Zda o záměně ví i rodina „nesprávného“ nebožtíka, kterého ve smuteční síni oplakali úplně cizí lidé, neřekl.

vrahrychtar ( 21. dubna 2015 08:22 )

proc lupen??? kus smradlavy flakoty smrdi jako jinej kus flakoty...

pepen ( 21. dubna 2015 07:11 )

Za to by měla pohřební služba dostat velmi tučnou pokutu!!!!Omluvit se pozůstalým- zaplatit celý pohřeb včetně květinové výzdoby-aby si příště dali velký pozor!!!!!

Zobrazit celou diskusi