Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesný případ andílka mezi bezdomovci: Rodiče přišli na návštěvu do Klokánku! Nejdřív chlast, potom dítě

Autor: Tomáš Koníček, A. Štefanisková - 
21. dubna 2015
17:38

Otřesné, děsivé! Rodiče z Pardubic se nestarali o dceru (4), a tak o ni přišli (Blesk informoval). Včera ji navštívili v Klokánku, vydrželi s ní jen 20 minut, přestože mohli 1,5 hodiny. Navíc byli asi opilí!

V případu, který náš deník sleduje od soboty, se objevují další šokující skutečnosti. Rodiče malé Michalky – Lucie Š. (28) a Michal V. (42) – nejspíš popíjejí v parku s bezdomovci každý den. Blesk je viděl s partičkou i chvíli předtím, než šli na plánovanou návštěvu holčičky. »Povedený« tatínek si několikrát v parku cvaknul z dvoulitrovky laciného vína.

„Uvidíme, jak to proběhne. Ona je Michalka ještě taková pomalejší, důvěřivější a uzavřená. Moc nekomunikuje,“ řekl otec. „Teď nevím, proč mi ji vzali. Ale ať to dobře dopadne,“ povídala zmatená matka.

Pak společně vyrazili do blízkého Klokánku. „Neseme dcerce nějaké sladkosti, pitíčko, lízátko, pudink,“ ukazovala hrdě matka, že aspoň občas myslí na dobro dcery. 

Z budovy, kde se starají o ohrožené děti, vyšli ale za okamžik. „Je zavšivená. Měli jsme to už jednou v rodině,“ řekla matka. „Musíme ještě chvilku počkat, až jí umejou hlavu,“ dodal otec.

Za chvíli se za nimi zaklaply dveře podruhé, na dceru prý mají hodinu a půl. Jenže ven se tentokrát vrátili už za dvacet minut. „Ukončil jsem to já. Má vši a byla nervózní a chtěla jít. Ale zítra přijdeme zase. Budeme sem chodit každý den a budeme o Michalku bojovat,“ sliboval otec.

Ředitelka Klokánku: Přivezli ji ušmudlanou!

O malou Michalku se nyní stará pardubický Klokánek. „Když ji přivezli, byla mírně ušmudlaná, ale relativně v pořádku,“ řekla šéfka zařízení pro ohrožené děti Iva Štaffová.

Jak to holčička vnímá?

„Vzhledem k tomu, že jí jsou čtyři roky, tak odloučení od rodičů vnímá tak, že občas pláče a stýská se jí po matce a babičce.“

Jak proběhlo setkání?

„Jen chvilku. Dali jí sladkosti a dívali se, jak si maluje. Byla jsem u toho i já a domluvili jsme se s rodiči na dalším postupu.“

Proč setkání trvalo jen 20 minut?

„Rodiče se sami rozhodli a navíc tu máme určitá pravidla a domluvili jsme se, že dnešní návštěva bude kratší. Pak dali dceři pusinku a řekli, že zase přijdou, a holčička běžela spokojeně na byt za svojí »tetou«.“

Co s holčičkou bude?

„To nikdo neví. O tom rozhodne soud.“

tgbb. ( 24. dubna 2015 06:12 )

Komoušská prokurátorka Vodičková se jim o výchovu postará.

stejne ( 21. dubna 2015 23:23 )

 Nevrátit, malá by vyrůstala pouze s chlastem a dále s bezdomovci, chuděra.

stejne ( 21. dubna 2015 23:22 )

Všichni děti jsou andílci, je to myšleno ze soucitu, ten s tou malou nemáš?

frnda.vegeta ( 21. dubna 2015 22:33 )

Blesku z andílků brzy narostou křídla

frnda.vegeta ( 21. dubna 2015 22:33 )

jako ty vegeto,sestřičko rodná, píčo špinavá

Zobrazit celou diskusi