Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda seniora v Letňanech: Bodaly ho všechny kamarádky z pasťáku

Autor: Saša Vetkovská, zrk - 
20. dubna 2015
05:24

Peklo prožil v posledních minutách svého života senior (†72), kterého v jeho panelákovém bytě v pražských Letňanech minulý týden zavraždily tři dívky. Bránil svůj život, ale podlehl.

Co se stalo v bytě, kde Andrea H. (18), Pavlína K. (17) a Andrea H. (16) důchodce ubodaly, policie zatím tají. Blesk ale zjistil šokující fakta. Podle zdroje informovaného o případu nejspíš ani jedna jen nepřihlížela. „Každá z nich ten nůž do něj musela bodnout. Krev byla po celé místnosti, na dece, na všech polštářích, zdech, koberci, pod gaučem. Bylo znát, že se snažil bránit. Musel strašně trpět,“ prozradil zdroj.

Těžké chvíle teď prožívá syn oběti Lukáš S. (21). Nejmladší z útočnic byla jeho dívka a on jí zařídil, že mohla u otce přebývat i se svými kamarádkami. „Mohl jsem tomu zabránit. Nečekal jsem to ani trošku,“ řekl v rozhovoru pro TV Nova. Podle lidí z jeho okolí to ale nebylo tak snadné. Prý chtěl holky jednou nahlásit, ale údajně ho zbily. „Nechápu, že začal chodit s feťačkou. Sám vůbec nefetuje,“ míní dívka, která Lukáše zná. Co prožívá, Lukáš zveřejnil na svém facebookovém profilu. „Nezvládnu to, že na mě každej kouká jako na vraha, hlavně v práci a cizí lidi venku. Mám chuť si udělat to samé, co se stalo tátovi (vykrvácet).“

Na nejstarší z dívek Andreu H. (18) soud o víkendu uvalil vazbu. O dvou nezletilých informace neposkytl. Od soudu ale policie odvážela všechny tři společně s pouty na rukách.