Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž měl dvě manželky: Prasklo to na Facebooku! Druhá žena ho označila na videu, které našla ta první

Nejprve se oženil s Michelle (vlevo), krátce po svatbě si začal s Philippou (vpravo), s níž se oženil díky falešným dokladům
Nejprve se oženil s Michelle (vlevo), krátce po svatbě si začal s Philippou (vpravo), s níž se oženil díky falešným dokladům  (Autor: Twitter.com, Facebook.com)
Autor: so - 
16. dubna 2015
20:24

Kyblíková výzva odhalila bigamistu v Británii! Andrew O'Clee (36) se v roce 2008 oženil s Michelle (39) a o tři roky později díky falešným dokladům i s Philippou (30). Teď byl u soudu shledán vinným a odsouzen k osmi měsícům vězení. Manželkám tvrdil, že doma nebývá kvůli programu na ochranu svědků.

Andrew O'Clee poznal svou první manželku v roce 2000 a brali se po dlouhých osmi letech. Láska mu ale dlouho nevydržela a už několik měsíců po svatbě si začal aférku s další ženou, tentokrát finanční analytičkou Philippou.

Postupně začal tajně žít dvojím životem a střídavě bydlel u obou žen, aniž by kterákoli z nich věděla o té druhé. Oběma ženám pak vysvětloval fakt, že se po dlouhou dobu nezdržuje doma, absurdním tvrzením, že je v programu na ochranu svědků a kvůli tomu musí žít na utajeném místě.

Přítrž jeho bigamii učinil až Facebook. Jeho zákonitá manželka na sociálních sítích něco hledala, až jí padly oči na video, na kterém jejího Andrewa polévala kbelíkem ledové vody nějaká pro ni cizí žena. Začala pátrat a její nevěrný manžel brzy kápl božskou.

Michelle pak oznámila případ na policii. „Nejvíce mne naštval tím, když přišel o pět hodin později k mému porodu. Jenom přestřihl šňůru a už zase upaloval pryč. Tvrdil, že na něj dole čeká policie, aby ho zase odvezla do bezpečí. Pak navíc požadoval DNA testy, jestli je naše dítě opravdu jeho. Přitom on podváděl mne, ne já jeho. Jeho drzost neznala mezí. To on mne přesvědčil, že bychom se mohli pokoušet o dítě v době, když už většinou času strávil u své druhé rodiny,“ uvedla Michelle u soudu. Na rozdíl od ní se Phillipa svého manžela do poslední chvíle zastávala a není vyloučeno, že se k ní bigamista po odpykání trestu zase vrátí.

      

zlymikes ( 16. dubna 2015 20:37 )

amatér. Měl by jít k českým klukům do učení

Zobrazit celou diskusi