Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtyři útočníci chtěli vykrást dům: Majitel je rozsekal samurajským mečem

Autor: dce - 
14. dubna 2015
19:03

Když čtyři zloději i s pistolemi naběhli do rodinného domku Diase Costy, asi netušili, že jim bude majitel odporovat. A to docela drsně se samurajským mečem v ruce. Čtyři útočníci skončili na jednotce intenzivní péče.

Loupež se odehrála uprostřed noci, čtyři útočníci – tři muži a jedna žena – chtěli vykrást dům Diase Costy v Argentině, kde žije se svou ženou. Dias (49) i jeho žena Christina (48) tvrdě spali, když k nim po třetí hodině ranní zloději ozbrojení pistolemi vnikli. 

"Ve chvíli, když zloději nedávali pozor, sebral majitel domu samurajský meč a začal se bránit. Všechny zloděje zranil, když se před ním snažili utéct," uvedl šéf místní policie. Parta lupičů ukradla jen věci v hodnotě přibližně 9000 Kč, když v panice nasedali do svého vozu a prchali co nejrychleji pryč.

Řidič, který vážně krvácel ze svých zranění, ale s vozem havaroval a narazil do zaparkovaného vozu poblíž. Policie nakonec zadržela tři z nich, další se pokusil ukrýt, ale druhý den musel vyhledat lékařskou pomoc. Všichni čtyři skončili s vážnými sečnými poraněními na jednotce intenzivní péče. Sám majitel je však stále v šoku. S manželkou se dokonce odstěhoval k příbuzným, protože se bojí pomsty.

salto ( 20. dubna 2015 16:26 )

Ti si dají příště velkýho bacha kam vlezou

salto ( 20. dubna 2015 16:24 )

Proč to nejde u nás???

XLADI ( 15. dubna 2015 06:36 )

To u nás by už byl ve vazbě protože se nepřiměřeně bránil i když by ho šli vyloupit 4 ozbrojení. Dostali co zasloužili šmejdi.

ixtlil ( 15. dubna 2015 00:59 )

Je vidět, že policie je na jeho straně, Takže kdyby je zabil, tak by to policie již uzavřela. jelikož takhle bude muit ještě dojít k soudu, kde on bude nucen jako poškozený svědčit, zatímco, kdyby je zabil v boji, tak by to police uzavřela s tím, že není koho obvinit a další pachatel již není a nešlo by to ani ke státnímu zástupci. Tahle to bude ještě u soudu a pak ještě vězení a není vyloučeno, že se bude musit bránit podruhé. Japonci uměli přeříznout ÚTOČNÍKA PODÉL JEDNÍM TAHEM MEČE. Tohle umění se vytratilo s porážkou japonského císařství.

asijo ( 14. dubna 2015 21:16 )

Tak to by si ale soudruhu přišel o celou rodinu a příbuzenstvo.

Zobrazit celou diskusi