Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Auto se roztrhlo vejpůl. Zemřela v něm 19letá řidička

Autor: ČTK, ljš - 
9. dubna 2015
16:54

Měla celý život před sebou, devatenáctiletá dívka z Hodonínska ale doplatila zřejmě na svou nezkušenost, když nezvládla řízení svého vozidla. Při nehodě, kterou bohužel nepřežila, byli vážně zraněni další dva lidé.

Život devatenáctileté řidičky a dvě těžká zranění si vyžádala nehoda, která se stala dnes ráno u Moravského Písku na Hodonínsku. Při kolizi se srazila dvě osobní auta. "Mladá řidička dostala smyk, ztratila kontrolu nad svým Fordem K a narazila do protijedoucí octavie," řekl mluvčí policie Petr Zámečník.

Řidička jedoucí od Polešovic z nezjištěných příčin nejprve vyjela na pravou krajnici. Při pokusu o vyrovnání vozidla a vrácení se zpět do svého jízdního pruhu se její auto dostalo do smyku. Poté přejela s autem do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucí Škodou Octavií. "Náraz byl tak silný, že vozidlo ford rozdělil na dvě části," dodal mluvčí.

Řidička na místě zraněním podlehla. V druhém vozidle byla těžce zraněna šestašedesátiletá řidička a její dvaaosmdesátiletý spolujezdec. Přesné příčiny a další okolnosti nehody zjišťují dopravní policisté.

vary ( 9. dubna 2015 21:11 )

Zase mladá *** za volantem. Ženská za volantem je jako odjištěnej granát.

Zobrazit celou diskusi