Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladíci skákali po střeše auta. Pak ho ukradli a uvízli s ním na schodech

Autor: Policejní deník, zrk - 
6. dubna 2015
21:23

Hlídky strážníků byly vyslány k zvláštnímu případu: mladíci skákali po střeše auta a pak ho pravděpodobně ukradli. Nešikovně s ním ale vjeli na schody, kde vozidlo uvízlo, a tak byli všichni pachatelé snadno dopadeni.

Kuriózní případ se podle Policejního deníku odehrál v Mladé Boleslavi. Mladíci tu byli viděni, jak skáčou po střeše auta. Na místo byla poslána dvě policejní vozidla.

Strážníci záhy zadrželi tři mladíky a jednu slečnu, kteří se snažili s poničeným kradeným autem ujet. Jenže uvízli na kamenných schodech, kde se auto zaseklo.

Na první pohled bylo patrné, že jsou všichni zadržení pod vlivem alkoholu a pravděpodobně i dalších návykových látek. Mladíci byli agresivní, a tak jim musela být na místě nasazena pouta, aby se zamezilo jejich pokusům o útěk. Zaklíněné vozidlo museli ze schodů vyprostit až přivolaní hasiči.

aldebar ( 2. června 2015 12:16 )

Nebourané a lak i střecha bez defektů.

krabicak ( 1. června 2015 21:24 )

za tri tydny to bude v esa po prvnim majiteli, servisni knizka, super stav

geza ( 6. dubna 2015 23:41 )

Už je to tady ,už je to tady !!!!!!!!!!Tak se ten revoluční výkvět začíná projevovat ,jak jinak ?Výchova žádná ,žádné povinnosti ,neúcta ke starším ,dále k učitelům i k rodičům .Kdo čekal něco jiného ?Co bude dál?

tigrusenko ( 6. dubna 2015 22:59 )

Přesně!

pgga ( 6. dubna 2015 22:46 )

Zobrazit celou diskusi