Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Z političky se vyklubala domina: Hrála v pornu, v centrále strany mlátila lidi za peníze!

Britská politička se živila jako domina. A to přímo při výkonu své funkce a v prostorách politické strany.
Britská politička se živila jako domina. A to přímo při výkonu své funkce a v prostorách politické strany.  (Autor: Facebook)
Autor: lm, INT - 
5. dubna 2015
20:25

Politikem může být opravdu každý! Třeba liberální demokratka Michelle Gent (50) se živila jako domina, než se stala na čtyři roky zastupitelkou v britském Nottinghamshire. A i poté se věnovala natáčení lechtivých snímků. A to přímo v sídle politické strany!

Michelle Gent má v pornoprůmyslu jméno. Sama zazářila v několika filmech a další přímo režírovala. Jejími oblíbenými jsou sadomasochistické snímky, kde není nouze o biče a falešnou krev.

Padesátiletá domina se ale rozhodla prorazit na úplně jiném poli. Stala se političkou, a dostala se dokonce do místního zastupitelstva. Jenže svoje staré řemeslo tak úplně na hřebík nepověsila a začala filmovat snímky přímo v kancelářích politické strany. „Byly tam dívky, které si spolu pohrávaly, křičely, předstíraly orgasmy a líbaly se. Udělaly vše proto, aby dostaly hlavní roli,“ řekl zdroj deníku DailyMail, který z výběrového řízení raději odešel.

Liberální demokraté samozřejmě nic o takovém natáčení v prostorách jejich politické strany neví. Jedinou útěchou tak občanům může být, že politička se podruhé do zastupitelstva už nedostala.

jiri.k ( 5. dubna 2015 23:41 )

Šikovná holka i když vím, že to může nějaké puritány pobuřovat

tosto ( 5. dubna 2015 22:01 )

Druhá Nagyová

Zobrazit celou diskusi