Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapečka našli v objetí s mrtvou matkou: 22 hodin čekal v autě na záchranu

Autor: ljš - 
2. dubna 2015
21:40

Prožil s maminkou nádherný den na venkovské farmě a těšil se na sourozence, který rostl v jejím bříšku. Pak ale přišla tragédie. Matka malého Benjamina zničehonic v autě zkolabovala a zemřela. Chlapeček její mrtvé tělo objímal dlouhých 22 hodin!

Učitelka Alina Roberts zkolabovala, jakmile zaparkovala své auto v boční uličce asi v polovině cesty domů z farmy, kam se synem vyrazila na výlet. Svému manželu Alexovi chvíli předtím ještě poslala zprávu, že jsou na cestě domů, tam už ale nedorazili.

Zdrcený vdovec si nepřestává vyčítat, že s manželkou a synem na výlet nejel, jak bylo v plánu. „Na poslední chvíli jsem si řekl, že radši doma trochu uklidím,“ vzpomínal. „Dali jsme si pusu a objali se, když odjížděli,“ dodal v slzách.

„Když se nevraceli, snažil jsem se jí dovolat, ale hned to spadlo do schránky. Nakonec jsem sedl do auta a projel trasu, kterou jsem si myslel, že by měli jet, ale nenašel jsem ji,“ popsal Alex chvíle hrůzy.

Do pátrání proto zapojil i policii a přátele, se kterými jezdil po okolí celou noc. Auto s mrtvou ženou ale našli až druhý den ve dvě odpoledne. Benjamin v něm seděl odpoutaný z dětské sedačky a objímal svou mrtvou maminku. Když ho předali tátovi, neustále opakoval, že je mu zima a má hlad.

„Je strašné vědět, že už Alina neuvidí Benjamina vyrůstat. Bude mi hrozně chybět náš společný život, všechno, co jsme společně prožívali. Chtěli jsme mít velkou rodinu,“ řekl Alex deníku Daily Mail.

Benjaminovi, který ve svém věku pochopitelně ještě nechápe, co se stalo, je podle otce dobře. „Byl ale samozřejmě vyděšený. Celou tu dobu seděl v tom autě,“ vysvětlil otec.

„Aline byla fantastická matka. Hodná, milující a starostlivá. Rodina pro ni byla hrozně důležitá. S Benjaminem měla výjimečný vztah, který mu budu vždycky připomínat,“ řekl zdrcený Alex.

pepen ( 3. dubna 2015 07:19 )

Bohužel dobrý lidi odcházejí brzy!!!!!Ještě že přežil ten chlapeček.....

Zobrazit celou diskusi