Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sedm hodin nechala sedmiletého syna plakat před školou: Domů ho přivedla až policie

Matka nechala syna sedm hodin plakat před školou
Matka nechala syna sedm hodin plakat před školou  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
2. dubna 2015
12:28

Jak dlouho trvá, než matka začne hledat své dítě, které už mělo být dávno doma? Tato matka si dávala rozhodně pořádně na čas. Její syn plakal před školou bezmála sedm hodin!

Sedm hodin strávil prvňáček z Klatov před školou, když čekal na svou matku. Uplakaného chlapce si všimla až kolemjdoucí a zavolala policii. Když jsme přijeli na místo, řekl nám chlapec, že chodí do první třídy a že si ho měla matka vyzvednout ze školy v půl jedné, ale nepřišla pro něj. A on sám netrefil domů," uvedl podle serveru Deník.cz velitel klatovských městských policistů František Kacerovský.

Chlapec ale znal svou adresu, a tak ho policisté doma, v azylovém domě matce předali. Ta tvrdila, že chlapce měly vyzvednout dvě dívky, ale on jim utekl. A ona dál v klidu sedí doma? Zvláštní případ policisté předali sociálce. 

U sociálky skončil i případ tříletého Patrika útěkáře, kterého matce policisté vraceli už dvakrát. Poprvé na svém odstrkovadle ujel dokonce tři kilometry a přejel přes několik rušných ulic.

ejvm1712 ( 2. dubna 2015 18:19 )

Tvoje i se sejrem? Blé!

nicka ( 2. dubna 2015 18:02 )

Je docela smutné myslet si, že v azylovém domě (doupěti) může skončit jen pakáž s fakanama.

nicka ( 2. dubna 2015 16:50 )

asi tak

alenam ( 2. dubna 2015 16:31 )

Taky je mi to divné. Pokud vím, tak nikde nepouštějí prvňáčky ze školy nebo z družiny bez doprovodu dospělé osoby která má k jejich vyzvednutí oprávnění. Výjimečně někde mohou mladší sourozence vyzvedávat mladiství starší 15ti let. Snacha kvůli tomu aby jí v první třídě pouštěli syna samotného domů, měla strašně papírování a musel to povolit ředitel. Oni totiž bydlej 50m od školy bez přechodu silnice a v té době byla na mateřské s roční dcerkou kterou by buď za každého počasí musela oblíknout a jít s ní ten kousek pro syna před školu nebo jí nechat chvíli doma samotou, což je oboje blbost, když těch 50m kluk samozřejmě trefil a pokaždé ho vyhlížela z okna.

mair ( 2. dubna 2015 16:16 )

 Ó tak to se teda Bleskáčům omlouvám, mě to ale neděsí. Stejně by mohli psát česky. Bylo by to od nich hezké.

Zobrazit celou diskusi